4×4
Image default
Crossover Green Stiri SUV

Peugeot 2008 facelift își va face debutul oficial pe 4 mai

Producătorul francez de automobile Peugeot a publicat o imagine-teaser cu viitorul 2008 facelift. Cu acest prilej, reprezentanții companiei au confirmat că versiunea restilizată a modelului de segment B va fi dezvăluit pe 4 mai.

Oficialii mărcii nu au oferit și alte detalii referitoare la noutățile pe care le-au pregătit pentru cel mai mic SUV din gamă.

Peugeot 2008 facelift va fi disponibil și în versiuni cu motoare termice mild-hybrid

Peugeot

În ultimele luni, cei de la Peugeot au testat versiunea actualizată a crossover-ului 2008. Compania din Hexagon a confirmat acum că noul model va fi dezvăluit oficial în data de 4 mai.

Până atunci, francezii au dat publicității o primă imagine-teaser cu noul lor model. Aceasta ne arată o mică porțiune a părții din spate a noului 2008 facelift. În fotografie apare versiunea complet electrică, care poartă denumirea de E 2008.

Nu se pot vedea multe detalii în această poză. Dar, la o privire mai atentă, se poate remarca o schimbare la nivelul logo-ului. Aceasta constă în adoptarea literei „E” în loc de „e” mic ca până acum.

Deocamdată, nu există informații legate de sistemul de propulsie al variantei cu emisii zero. Însă, potrivit celor mai noi zvonuri care circulă în industrie, acesta ar putea fi chiar cel de pe Jeep Avenger.

Vorbim aici despre un motor de 156 CP și o baterie de 54 kWh, care se află și sub capota hatchback-ului e-208 actualizat. Acumulatorul asigură o autonomie de 404 kilometri în ciclu WLTP și 550 de kilometri în timpul utilizării în oraș.

În același timp, din ofertă vor mai face parte și motorizări termice cu tehnologie mild-hybrid. Este de așteptat ca 2008 facelift să primească motorul Peugeot de 1,2 litri PureTech, alăturat unei arhitecturi electrice de 48 de volți.

Acesta va fi oferit în versiuni de 100 și 136 CP și va fi cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 trepte, cu dublu ambreiaj. Motorul electric de 21 kW va fi integrat în transmisie.

Sursa: Peugeot via Motor1

Related posts

Noul Fiat 600 surprins necamuflat în timpul unor filmări

Mihai Morcovescu

BMW a publicat primele imagini oficiale cu noua generație X3

Mihai Morcovescu

Skoda Kodiaq primește un facelift și o versiune nouă vRS

Florin Amariei

Leave a Comment