4×4
Image default
Green Stiri SUV

Noul Fisker Ocean va fi oferit începând din 2024 într-o versiune cu baterie interschimbabilă (cu video)

Producătorul american de automobile electrice Fisker a anunțat că modelul Ocean va primi o îmbunătățire importantă începând cu anul viitor.

Astfel, SUV-ul cu emisii zero va fi echipat cu o baterie interschimbabilă. Aceasta va putea fi reîncărcată în doar câteva minute. Schimbarea bateriei va fi la fel de rapidă ca realimentarea cu combustibil a unei mașini echipată cu motor termic. Costurile vor fi, însă, mai mici, susțin cei de la Fisker.

Fisker va construi împreună cu Ample stații de înlocuire a bateriilor

Fisker

Reprezentanții companiei californiene au anunțat recent că livrările noului Ocean vor demara oficial pe piața din Europa în data de 5 mai.

Constructorul de peste Ocean a dezvăluit că pregătește deja o actualizare importantă pentru SUV-ul său electric. Începând din 2024, noul model va fi disponibil și într-o versiune cu o baterie ce va putea fi înlocuită foarte rapid.

Această actualizare va fi posibilă ca urmare a unui parteneriat pe care Fisker l-a încheiat cu firma Ample. Cele două companii vor construi și stații de înlocuire a bateriilor.

Primii clienți ai SUV-ului electric Ocean alimentat de noua baterie furnizată de Ample vor fi „operatorii de flote care fac tranziția către mobilitatea electrică”. Ulterior, și clienții privați vor avea acces la această versiune Ocean.

Primele exemplare Ocean cu noul acumulator vor fi livrate începând cu primul trimestru din 2024.

Sursa: Fisker

Related posts

Noul Ford Raptor este inspirat din filmele cu super-eroi

Andrada Arsenie

Opel Grandland, oficial lansat. Merge pe calea Mokka!

Florin Amariei

Lordstown, rival al Tesla și Rivian, va construi autovehicule pentru alte companii auto

Florin Amariei

Leave a Comment