4×4
Image default
Stiri SUV

Noua Mazda CX-80 va fi dezvăluită pe 18 aprilie (VIDEO)

Constructorul japonez de automobile Mazda urmează să lanseze noul model CX-80, care va fi cel mai mare SUV din portofoliul mărcii.

Reprezentanții companiei au anunțat că noul lor model va fi prezentat publicului european în ziua de 18 aprilie.

Mazda CX-80 va fi noul vârf de gamă al mărcii nipone

Mazda

Mazda CX-80 va fi cel de-al doilea autoturism construit pe platforma Mazda Large Architecture după CX-60. Noul SUV va fi, totodată, cel mai spațios model din gama constructorului ce va fi comercializat pe piața europeană. Acesta va deveni un model de referință în regiune pentru constructorul asiatic.

Spațios, confortabil și polivalent, noul CX-80 combină designul progresiv ancorat în estetica japoneză cu tehnologia și caracteristici superioare. De asemenea, performanțele de condus vor fi specifice mărcii.

Cu o lungime de aproape cinci metri și o distanță între axe de peste trei metri, noul CX-80 este mai lung și mai înalt decât popularul CX-60. Totodată, ampatamentul este semnificativ mai mare comparativ cu fratele mai mic.

În afară de un al treilea rând de scaune, cu două locuri complet pliabile, CX-80 va oferi trei variante de configurare pentru al doilea rând. De asemenea, va fi disponibil cu două locuri spațioase despărțite de o consolă centrală.

Precomenzile pentru noua CX-80 vor începe în luna mai. Mașina va ajunge în show-room-urile europene în toamna acestui an.

Sursa: Mazda

Related posts

Hyundai a transformat noul Tucson în pick-up și i-a pus numele Santa Cruz

Florin Amariei

Stellantis nu mai are nevoie de ajutorul Tesla

Florin Amariei

Foxconn a prezentat primele sale mașini electrice

Florin Amariei

Leave a Comment