4×4
Image default
Crossover Green Stiri

MINI a prezentat noi fotografii cu viitoarea generație Countryman

Britanicii de la MINI ne prezintă viitoarea generație Countryman într-o nouă galerie foto, în care modelul apare și de această dată sub un camuflaj multicolor.

Fotografiile au fost realizate în timpul testelor care au avut loc în regiunea istorică Highlands din Scoția. Noua iterație Countryman va fi dezvăluită în toamna anului curent.

Noul MINI Countryman va avea și o versiune electrică SE 4ALL

MINI

Constructorul britanic pregătește lansarea celei de-a treia iterații a modelului Countryman. Prototipurile crossover-ului sunt supuse în această perioadă testelor finale înainte de debutul oficial.

Până la momentul lansării, MINI publică un nou set de imagini cu un prototip camuflat. Fotografiile au fost realizate cu ocazia testelor care au avut loc în legendara regiune Highlands din Scoția.

Noul Countryman a fost testat în diferite scenarii, inclusiv pe drum pavat, prin apă sau în teren ceva mai accidentat. Traseul a inclus mai multe obiective turistice, precum castelul Stirling, lacul Loch Lomond, lanțul muntos Glecoe și râul Etive.

De asemenea, viitorul crossover va avea și o versiune complet electrică, denumită SE ALL4. Va fi prima de acest gen din istoria mărcii dotată cu tracțiune integrală. Modelul va fi pus în mișcare de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte. Acestea vor dezvolta împreună o putere maximă de 313 CP.

Sistemul de propulsie va fi alimentat de o baterie de 64,7 kWh. Oficialii producătorului din Cowley anunță că noul crossover cu emisii zero va oferi o autonomie de până la 450 de kilometri.

Cea de-a treia generație Countryman va fi produsă la uzina din Leipzig (Germania) începând cu luna noiembrie.

Sursa: MINI

Related posts

Mercedes-Benz x Airstream – colaborarea care ne aduce o autorulotă de lux

Florin Amariei

Șoferii care folosesc aplicația Maps a Google, direcționați pe rute mai eficiente

Florin Amariei

Viitorul Fiat Panda electric ar putea costa mai puțin de 25.000 de euro

Mihai Morcovescu

Leave a Comment