4×4
Image default
Off-roader Stiri

Jeep a prezentat noul Wrangler facelift pentru piața din Europa

Producătorul american de automobile Jeep a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea europeană a lui Wrangler facelift.

Popularul off-roader a primit o serie de actualizări estetice, noi tehnologii și două motorizări, între care una plug-in hybrid.

Jeep Wrangler facelift vine cu plafonul retractabil Sky One-Touch

Jeep

Jeep Wrangler este unul dintre cele mai populare și mai capabile modele de off-road din lume. De la debutul primei generații, în 1986, și până acum, acesta a fost comercializat peste cinci milioane de exemplare la nivel global.

La începutul lunii aprilie, americanii au dezvăluit la Salonul Auto de la New York, versiunea restilizată a lui Wrangler. Acum, a venit momentul să prezinte și varianta dedicată pieței din Europa.

Off-roaderul vine cu o serie de îmbunătățiri stilistice, cum ar fi o grilă revizuită și jante cu design nou cu diametru între 17 și 20 de inch. Clienții vor putea opta pentru un acoperiș hard-top sau pentru unul soft-top. Din ofertă va face parte și plafonul retractabil Sky One-Touch.

Pe piețele europene vor fi disponibile două versiuni: Sahara și Rubicon. Paleta de culori pentru exterior cuprinde zece nuanțe: Anvil, Firecracker Red, Crystal Granite, Zynith Silver, High Velocity, Hydro Blue, Sarge și Bright White.

La interior regăsim un ecran mai mare, de 12,3 inch pentru sistemul de infotainment Uconnect de generația a cincea. De asemenea, americanii au folosit pe noul off-roader materiale noi la nivelul planșei de bord, tapițerie cu cusături contrastante și scaune față reglabile electric pe 12 direcții. În plus, standard, vor fi oferite mai multe sisteme de siguranță.

Europenii vor avea de ales între două motorizări

În Europa, noul Jeep Wrangler facelift va fi disponibil în două versiuni de motorizare. Prima dintre acestea va fi un benzinar turbo de 2,0 litri, care produce 272 CP și 400 Nm. Acesta va fi conectat la o transmisie automată cu 8 rapoarte. Această variantă va fi disponibilă doar pe anumite piețe, cum ar fi Germania, Italia, Spania și Polonia.

A doua versiune este Wrangler 4xe. Este vorba despre o configurație plug-in hybrid, care combină un motor pe benzină de 2,0 litri, o unitate electrică și o baterie de 17 kWh (arhitectură la 400V). Ansamblul dezvoltă în total 380 CP și 637 Nm de cuplu. Acest model va avea trei moduri de rulare: Hybrid, Electric și eSave.

Livrările europene ale noului Jeep Wrangler facelift vor începe în prima jumătate a anului viitor.

Sursa: Jeep

Related posts

Opel a relansat legendarul model Frontera. Versiuni mild-hybrid și electrice

Mihai Morcovescu

Alfa Romeo a publicat un teaser misterios, care dă startul unei noi ere în istoria mărcii

Mihai Morcovescu

Honda prezintă noul SUV electric Prologue: autonomie de peste 480 km și până la 288 CP

Mihai Morcovescu

Leave a Comment