4×4
Image default
Crossover Stiri

Noul Hyundai Bayon – un crossover SUV modernizat

Noul Hyundai Bayon a fost prezentat oficial marți. Noul membru al familiei constructorului sud-coreean va fi cel mai mic SUV pe care Hyundai îl produce și are trăsături exterioare desprins din identitatea pe care acum o știm cu toții de la Kona.

Hyundai anunță din startul prezentării noii mașini că rolul declarat al acesteia este să „democratizeze tehnologia”, având în vedere prețul mic de comercializare și ansamblul complex de tehnologii cu care Bayon vine să cucerească piața europeană deja îndrăgostită de Kona.

Acest aspect este întărit și de faptul că noul crossover SUV își are numele provenit din Franța, dintr-un loc în care turiștii mergeau în numere mari înainte de pandemie. Bayonne, capitala Țarii Bascilor din Hexagon. „Cum Bayon e gândit să răspundă cererilor clienților europeni, Hyundai a decis să-i ofere un nume european”, explică constructorul auto.

Apariția Bayon marchează o ofensivă de neoprit a mărcii asiatice, acesta fiind cel de-al șaptelea automobil lansat sau reproiectat în ultimele 12 luni pentru care există nu mai puțin de 20 de variante cumulate de propulsie.

Hyundai Bayon – mic, dar cu impact!

Noul Hyundai Bayon relevă un limbaj de design actualizat al mărcii auto, însă unul care păstrează din trăsăturile principale cu care am fost obișnuiți până acum. Mașina este imediat asociabilă brandului, iar asta reprezintă un aspect pe care compania auto se bazează.

Designul exterior distinctiv al noului Bayon păstrează tema adoptată de Hyundai pentru mai multe din modelele sale. Farurile sunt împărțite în două părți. DRL-urile rămân în partea superioară, în timp ce blocul optic principal se află sub spațiul longitudinal ocupat exclusiv de sigla companiei.

Grila uriașă este marcată discret de întregul corp al mașinii și rămâne flancată de faruri, creându-se astfel o apariție dinamică și interesantă.

Din lateral, Bayon ne arată garda sa decentă la sol, forma alungită și…

Vezi informațiile complete pe AUTOpro.ro!

Related posts

Fiat publică noi imagini cu viitorul 600e și anunță că renunță definitiv la culoarea gri (cu video)

Mihai Morcovescu

Dacia Spring – prețuri oficiale pentru „cel mai ieftin EV”

Florin Amariei

Kevin Benavides a câștigat Raliul Dakar 2021 la categoria moto!

Andrada Arsenie

Leave a Comment