4×4
Image default
Off-roader Stiri

GMC Canyon AT4 OverlandX – când vrei să arăți ce poți

GMC s-a gândit la faptul că mulți oameni își doresc acum mai mult ca oricând să se conecteze cu natura și au pregătit Canyon AT4 OverlandX. Iată de ce este această mașină importantă.

Canyon AT4 OverlandX este un concept pe care GMC l-a prezentat în premieră la Overland Expo în Colorado, SUA. Astfel, compania auto încearcă să afle cât interes ar exista cu adevărat pentru un autovehicul care îți permite să pleci într-o excursie în care să te regăsești sau să te liniștești fără a renunța la câteva dintre cele mai importante aspecte ale unui trai cât de cât confortabil.

GMC a transformat acest pick-up într-un automobil pregătit pentru off road, dar și pentru aventuri care nu anulează conectivitatea cu lumea exterioară.

Printre dotările noi se numără un pachet de suspensii întărite, protecții suplimentare pentru componentele care se află dedesubtul mașinii, gardă mai ridicată la sol, un șasiu mai lat și brațe de fier forjat. Pentru utilitate s-a adăugat o bară LED, 2 puncte de conectivitate pentru momentele în care ai nevoie să tractezi sau fixezi ceva și, bineînțeles, un ruliu. Jantele și pneurile au fost adaptate astfel încât să permită călătorii prin cele mai stâncoase zone.

GMC Canyon AT4 OverlandX

GMC Canyon AT4 OverlandX vine și cu diferențiale pentru spate și față, pe lângă amortizoarele DSSV.

Parbrizul este și el protejat prin noi întărituri specifice, iar în spate este montată o roată de rezervă ușor accesibilă.

Canyon AT4 OverlandX are un motor de 3,6 litri V6 conectat la o cutie automată de viteze în 8 trepte care dispune puterea către toate cele patru roți printr-o casetă de transfer 4WD.

Deasupra mașinii, pe un cadru de oțel inoxidabil, regăsim un cort pentru două persoane lângă care sunt instalate câteva mici butoaie pentru apă și combustibil.

Dacă conceptul va stârni suficient interes, atunci vom putea vedea acest model în varianta de serie ca un nivel de echipare complet diferit pentru GMC Canyon.

Related posts

VW produce mai puține mașini acum față de 1958

Florin Amariei

Audi a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului SUV electric Q6 e-tron

Mihai Morcovescu

Toyota cumpără tehnologia Lyft de condus autonom

Florin Amariei

Leave a Comment