4×4
Image default
SUV

Ford Bronco lansează o provocare unică pentru cumpărători

Ford lansează o provocare unică pentru clienții săi. Pentru început, compania auto va construi noul model de Ford Bronco doar la comandă.

Ford Bronco, SUV-ul readus la viață pentru prima dată de când a încheiat producția în urmă cu 25 de ani, este construit la comandă inițial. Potrivit Free Press, cererea pentru noul model Ford Bronco este atât de mare încât Ford nu se așteaptă să onoreze toate comenzile clienților până în 2022. De aceea, persoanele care au făcut rezervări vor avea întâietate.

La mijlocul lunii octombrie, Ford intenționează să permită deținătorilor de rezervări Bronco să intre în sistem și să-și personalizeze noul vehicul cu două sau cu patru uși. Acest lucru este cunoscut sub numele de proces de construcție, preț. Comenzile oficiale trebuie plasate până la sfârșitul lunii ianuarie 2021. În timpul acestui proces, programul de comandă va sugera dealeri din apropiere pe baza codului poștal al clientului.

“Datorită nivelului de interes fără precedent, intenționăm să construim comenzi ale clienților numai în anul calendaristic 2021. Vom continua să adăugăm noi opțiuni legate de aspect și noi caracteristici, inclusiv culori de vopsea și ediții speciale, pentru clienții care au o așteptare mai lungă.Vom furniza clienților informații suplimentare despre procesul de comandă și calendarul livrării în următoarele săptămâni.”, a declarat Said Deep, purtătorul de cuvânt al Ford.

Compania a construit prima sa producție Broncos pe 23 septembrie la uzina de asamblare din Michigan. Unitățile de testare trec prin teste riguroase pentru a se asigura că problemele care ar putea perturba procesul de fabricație sunt identificate din timp.

Producătorul auto a declarat dealerilor în februarie, înainte de oprirea din cauza COVID-19, că intenționează să vândă aproximativ 200.000 de vehicule ale familiei Bronco în 2021, inclusiv micul Bronco Sport, fabricat în Mexic și care va ajunge în reprezentanțe până în decembrie. Compania nu s-a înșelat în ceea privește așteptările de vânzări.

Related posts

Toyota a prezentat noul model Crown Sport: motor hibrid de 234 CP

Mihai Morcovescu

Nissan Pathfinder – o renaștere robustă, dar modernă

Andrada Arsenie

Lexus va dezvălui pe 5 iunie noul SUV de clasă mică LBX

Mihai Morcovescu

Leave a Comment