4×4
Image default
Stiri SUV

Cupra lansează ediția limitată Formentor VZ5 BAT. Vor fi produse 500 de exemplare

Producătorul spaniol de automobile Cupra a lansat o nouă ediție limitată pentru SUV-ul de performanță Formentor VZ5, care poartă denumirea BAT.

Noua ediție specială vine cu un pachet estetic care cuprinde mai multe accente negre, atât la exterior, cât și la interior. Modelul va fi produs în doar 500 de exemplare.

Cupra Formentor VZ5 BAT folosește același motor de 2,5 litri de pe versiunea standard

Comparativ cu un Formentor VZ5 standard, ediția limitată BAT (n.n. – liliac, în engleză) primește sigle negre lucioase. De asemenea, pachetul include o serie de accente negre la nivelul grilei frontale și a barelor de pe plafon. În plus, evacuarea este și ea finisată în aceeași nuanță de negru lucios.

Din ofertă mai fac parte oglinzi cu carcase confecționate din fibră de carbon și jante de 20 de inch. Și acestea sunt vopsite tot în negru.

Tema neagră continuă și la interior. Aici regăsim ornamente decorative din crom finisate în negru. Acestea sunt prezente mai ales în zona gurilor de ventilație și a consolei centrale.

Ediția limitată BAT a primit sub capotă același motor pe benzină de 2,5 litri cu 5 cilindri de pe versiunea VZ5 a lui Formentor. Acesta dezvoltă 390 CP și un cuplu de 480 Nm.

Așa cum spuneam, ediția limitată Formentor VZ5 BAT va fi produsă în doar 500 de unități.

Sursa: Cupra

Related posts

Electricele Citroen e-C4 și e-C4 X oferă mai multă putere și autonomie mărită la 420 de kilometri

Mihai Morcovescu

Castrol anunță lansarea Castrol ON

Gabi Gogiu

Nio va lansa un nou brand care va concura cu VW

Florin Amariei

Leave a Comment