4×4
Image default
Stiri SUV

Audi Q8 facelift: prima imagine oficială. Debutul a fost fixat pentru 5 septembrie

Germanii de la Audi se pregătesc să lanseze versiunea restilizată a SUV-ului Q8, care va primi, între altele, o nouă semnătură luminoasă pentru stopuri și bare de protecție revizuite.

Prezentarea oficială va avea loc în prima săptămâni a lunii septembrie.

Noul Audi Q8 facelift va oferi versiunile sportive SQ8 și RS Q8

The upgrade further extends the Audi Q8’s top position in the ranks of the Q family. A characterful appearance, headlights and taillights with new design and functionality, and even more individualization options ensure the sporty, elegant SUV coupé remains highly recognizable. Stay tuned, more information about the new Q8 will be available from 12 p.m. on September 5.

Noul Q8 facelift a fost surprins în teste încă de la începutul anului. De aceea, nu este nici o surpriză că Audi urmează să-și dezvăluie varianta revizuită a SUV-ul său.

Până atunci, însă, producătorul din Ingolstadt a publicat o primă imagine oficială cu viitorul Q8 facelift. Modelul va primi o serie de îmbunătățiri estetice. Cea mai importantă dintre acestea o reprezintă noua semnătură luminoasă pentru stopuri.

Dincolo de această modificare, SUV-ul va veni și cu un set de faruri noi. De asemenea, și cele dpuă bare de protecție vor fi ușor restilizate.Deocamdată, reprezentanții companiei nu au dezvăluit detaliile tehnice.

Totuși, cei de la Audi spun că vor exista opțiuni de personalizare noi. În plus, se pare că nu vor fi schimbări și la interior sau, cel puțin, nu importante. Astfel, Q8 facelift ar putea să ofere în continuare configurația cu trei ecrane. 

Potrivit unor informații neoficiale, Q8 facelift va oferi și variantele sportive SQ8 și RS Q8. Ambele este de așteptat să folosească propulsorul V8.

Așa cum spuneam, noul Q8 facelift va fi prezentat oficial în ziua de 5 septembrie.

Sursa: Audi

Related posts

KIA a dezvăluit noul SUV electric EV3: 204 CP și autonomie de până la 600 km

Mihai Morcovescu

Exclusivitate! DACIA Sandero, Sandero Stepway și Logan, a treia generație!

Gabi Gogiu

Producția viitorului BMW iX2 va demara spre sfârșitul anului 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment