4×4
Image default
Green Stiri SUV

Audi a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Când va debuta noul model?

Producătorul german de automobile Audi a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Este primul model pe care marca din Ingolstadt îl va construi pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE). Acesta model va avea o configurație electrică de 800 de volți.

Până în 2025, compania și-a propus să lanseze 20 de modele complet noi. Zece dintre acestea vor fi echipate cu sisteme de propulsie electrică. Data la care noul Q6 e-tron își va face debutul pe piața europeană nu a fost anunțată.

Audi Q6 e-tron va avea și o versiune de caroserie Sportback

Audi

Cei de la Audi nu au dezvăluit prea multe informații despre Q6 e-tron. În momentul acesta se știe doar că viitorul SUV cu emisii zero va fi oferit și într-o versiune de caroserie Sportback. De asemenea, va fi primul autovehicul Audi construit pe noua arhitectură PPE cu o configurație de 800 de volți.

Sistemul de propulsie al noului Q6 e-tron va fi alcătuit din motoare electrice puternice și eficiente. În plus, mașina va primi un sistem inovator de gestionare a bateriei și a procesului de reîncărcare.

Viitorul Audi Q6 e-tron este foarte aproape de momentul în care va fi introdus în producția de serie, ceea ce reprezintă doar începutul celei mai mari ofensive de modele din istoria mărcii celor patru inele. În plus, modelul marchează următorul pas major pe care cei de la Audi îl vor face în procesul de tranziție către electrificarea și digitalizarea gamei de automobile.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor mărcii, reprezentanții constructorului au publicat câteva imagini cu un prototip camuflat, care au fost realizate în timpul testelor în condiții de iarnă care au avut loc recent în nordul îndepărtat al Europei.

Sursa: Audi

Related posts

Stellantis va comercializa autoutilitare pe hidrogen în Europa

Florin Amariei

EV6 – primul BEV al Kia. Crossover modern cu forme futuriste

Florin Amariei

Infiniti QX Monograph, conceptul care anunță noua generație QX80. Debutul, în 2025

Mihai Morcovescu

Leave a Comment