4×4
Image default
Crossover Green Stiri

Viitorul Fiat Panda electric ar putea costa mai puțin de 25.000 de euro

Producătorul italian de automobile Fiat va lansa în vara anului viitor noua generație Panda. Modelul de clasă mică va primi și o versiune pur electrică.

Viitorul Panda electric care va fi unul dintre primele modele cu emisii zero low-cost din grupul Stellantis. Potrivit celor mai recente informații care circulă în industrie, modelul va costa sub 25.000 de euro.

Noul Fiat Panda va debuta în vara anului viitor

Fiat

Noul Fiat Panda va sosi în cursul anului viitor. Nu este exclus ca debutul să aibă loc la 11 iulie 2024, o dată importantă pentru marca italiană, care va împlini atunci 125 de ani de existență.

Modelul de clasă mică va suferi o schimbare radicală comparativ cu versiunea aflată pe piață. Viitoarea iterație se va transforma într-un crossover de segment B, care va avea aproximativ 4 metri în lungime.

Noul Panda va fi construit pe aceeași platformă care va fi folosită și de viitorul Citroen C3, care va debuta în toamna anului curent. Asta înseamnă că va primi motorizări hibride, dar și o versiune 100% electrică.

Variantele electrificate ar urma să coste în jur de 17.000-18.000 de euro. În schimb, viitorul Panda cu emisii zero va fi un model accesibil, care va avea un preț ce nu va depăși pragul de 25.000 de euro.

Viitorul Fiat Panda va fi comercializată nu doar în Europa, ci și în alte regiuni deoarece va fi conceput ca un model global. În America de Sud, însă, ar putea fi vândut sub un alt nume. Astfel, Argo sau Uno par a fi în acest moment cele mai probabile denumiri pentru noul model.

Fiat traversează o perioadă foarte bună, recent fiind declarat în mod oficial cea mai profitabilă marcă din portofoliul Stellantis. Iar italienii și-au propus ca noul Panda electric să ducă mai departe succesul comercial al companiei.

Sursa: Autoblog.it

Related posts

Land Rover Defender V8 Bond Edition – celebrarea peliculei

Florin Amariei

Campania „Provocarea Castrol Verificarea Uleiului”vizează creșterea afacerii pentru service-urile auto

Gabi Gogiu

Înmatriculările pentru mașinile electrice le-au depășit pe cele diesel

Andrada Arsenie

Leave a Comment