4×4
Image default
Crossover Green Stiri

Lynk&Co inovează pentru europeni. Va organiza teste auto virtuale cu noul 01

Lynk&Co 01 ajunge în Europa, iar constructorul auto inovează într-un domeniu extrem de important: test drive-ul! Experiența va fi organizată în mediul virtual prin intermediul unui sistem multicameră.

De-a lungul timpului, de fiecare dată când o mașină nouă a fost lansată jurnaliștii erau invitați pentru a transmite potențialilor clienți primele impresii despre respectivul automobil. Pandemia a schimbat această tradiție, așadar constructorul auto chinez Lynk&Co inovează pentru lansarea pe bătrânul continent.

Lynk&Co argumentează că modificarea aceasta va deservi și mediul înconjurător prin faptul că vor fi limitate călătoriile internaționale, iar accesibilitatea va crește prin introducerea mai multor jurnaliști în programul de testare virtuală.

Lynk&Co 01 vine, pe lângă această nouă inovare, cu un pachet atrăgător pentru clienți. Constructorul auto a ales ca acest automobil să fie vândut într-o singură configurație universală. Astfel, clientul nu va trebui să negocieze pentru anumite caracteristici sau dotări. Mașina vine ca un pachet complet din fabrică și va include: acoperiș panoramic, vopsea metalizată, portbagaj electric, sistem de sunet premium, sistem de navigație, cheie digitală, cruise control adaptiv, încărcare wireless și multe altele. Singura decizie pe care va trebui să o facă viitorul proprietar este alegerea culorii și a motorizării: albastru sau negru și hibrid sau plug-in hybrid. Modelul hibrid vine pe jante de 18”, iar cel PHEV pe 20”.

Pe lângă efectuarea de teste virtuale cu 01, Lynk&Co anunță și faptul că mașina…

Vezi știrea completă pe AUTOpro.ro!

Related posts

Fiat a prezentat noul crossover electric 600e: 156 CP și 400 km autonomie

Mihai Morcovescu

Peugeot 2008 facelift își va face debutul oficial pe 4 mai

Mihai Morcovescu

Hyundai a dezvăluit noul Tucson facelift pentru SUA. Debutul este planificat pentru 2025

Mihai Morcovescu

Leave a Comment