4×4
Image default
Green Stiri

Jeep: „4xe este noul 4×4”. Prețurile noilor versiune electrificate

Jeep anunță că întreaga sa gamă electrificată 4xe este disponibilă în România.

În România, gama Jeep 4xe pornește de la 32.500 Euro, TVA inclus și beneficiază de bonusurile financiare prin Programele Rabla și Rabla Plus.

Fiecare vehicul plug-in hybrid Jeep poartă o insignă 4xe și este echipat standard cu tracțiune integrală 4×4, rămânând fidel vocației sale pentru explorarea tuturor terenurilor.

Manevrabilitatea îmbunătățită, timpul sporit de răspuns la accelerație, cuplul crescut generat de sistemul de propulsie electrică, consumul foarte redus, alături de emisiile zero în condițiile de rulare 100% electrică sau sub 50 g/km în modul hibrid 1 – sunt doar câteva dintre upgrade-urile cele mai importante ale noii game Jeep.

Atât Jeep Renegade 4xe, cât și Compass 4xe sunt disponibile alături un motor turbo pe benzină de 1,3 litri, împerecheat cu un motor electric situat pe puntea spate, alimentat de o baterie de 11,4 kWh. Noile compacte Jeep pot fi reîncărcate în timpul conducerii sau de la o sursă externă, fie acasă de la o priză de uz casnic, utilizând un Wallbox sau de la un punct de încărcare publică. De unul singur, motorul turbo eficient de 1,3 litri oferă două versiuni de putere, de 130 CP respectiv 180 CP, plus cei 60 CP produși de motorul electric, pentru un total de 190 CP (pe versiunea de echipare Limited) sau 240 CP (pe nivelurile de echipare S și Trailhawk). În ceea ce privește cuplul, motorul electric produce 250 Nm, în timp ce motorul cu ardere livrează 270 Nm.

Noul Jeep Renegade 4xe pornește de la un preț de listă de 32.773 Euro + TVA și poate fi achiziționat de la 32.500 Euro cu TVA inclus prin aplicarea reducerilor aferente Programului Rabla. Noul Jeep Compass 4xe pornește de la 37.395 Euro + TVA, iar prețul scade până la 37.500 Euro cu TVA inclus prin Programul Rabla.

Jeep Wrangler Trail Rated 4×4 este animat de un propulsor turbo PHEV cu injecție directă I4 DOHC de 2,0 L, 4xe oferă o putere maximă combinată de 380 CP și un cuplu combinat de 637 Nm, indiferent de nivelul de echipare ales. Pretul, in varianta Sahara, porneste de la 70.300 euro cu TVA inclus.

Jeep confirmă și apariția Grand Cherokee 4xe. Acesta va fi lansat la sfârșit de an.

Related posts

Citroen aniversează 55 de ani de la lansarea modelului Mehari (cu video)

Mihai Morcovescu

Volvo va lansa spre finalul anului noul EM90, primul MPV electric din istoria mărcii (cu video)

Mihai Morcovescu

Tesla poate cumpăra Mercedes?

Andrada Arsenie

Leave a Comment