4×4
Image default
Stiri

Premiile AUTOBEST: cea de-a 22-a ediție a galei va avea loc pe 11 mai, la Rotterdam

Cea de-a 22-a ediție a Galei Premiilor AUTOBEST va avea loc pe data de 11 mai, la Rotterdam (Țările de Jos). Premiile AUTOBEST sunt considerate a fi cele mai importante distincții europene și sunt supranumite Oscarurile industriei auto.

Urmând tradiția de a alege locații inovatoare pentru Gala Premiilor AUTOBEST, cel mai important eveniment auto din acest an va fi organizat în inima orașului Rotterdam, într-o locație istorică de prestigiu.

Gala Premiilor AUTOBEST vor fi organizate în premieră într-o catedrală

AUTOBEST

Este vorba despre catedrala protestantă Grote of Sint-Laurenskerk, ultima rămășiță a orașului medieval Rotterdam. Aceasta a fost construită între anii 1449 și 1525, fiind prima clădire din piatră a orașului olandez.

Este pentru prima dată când Gala Premiilor AUTOBEST este organizată într-o catedrală, explorând astfel o nouă expresie arhitecturală. Dovadă a rezistenței și stabilității, locația aleasă pentru Oscarurile industriei auto se aliniază cu valorile și misiunea AUTOBEST ca voce centrală și de încredere a consumatorului european pentru domeniul auto.

Țările de Jos găzduiesc aproximativ 5.300 de companii din industria auto, care generează venituri anuale combinate de peste 50 de miliarde de euro. Vehiculele electrice au devenit un mare succes în Țările de Jos. Această țară ocupă locul al doilea în Europa, după Norvegia, în ceea ce privește cota de piață a vehiculelor electrice pentru pasageri înmatriculate în 2019.

Renault Austral – Best Buy Car of Europe 2023

AUTOBEST

Dan Vardie, fondator și președinte al AUTOBEST, a declarat: „În acest moment, AUTOBEST este un eveniment de mare succes. Potrivindu-ne tradițiilor noastre, AUTOBEST merge în fiecare an o într-o țară nouă de pe teritoriul său din nu mai puțin de 32 de națiuni europene reprezentate. Suntem foarte fericiți să fim pentru prima dată în Olanda. Vom avea câteva surprize incredibile pentru oaspeții noștri VIP. Locația evenimentului din Rotterdam este un punct de reper al orașului și al țării. Este o premieră pentru noi, iar spectacolul de gală va deveni o altă piatră de hotar în istoria noastră! O abordare cu totul nouă a Galei noastre vechi de zece ani. Cel mai important eveniment al presei independente de automobilism din Europa și din lume!”.

În cadrul galei, distincția europeană supremă – „Best Buy Car of Europe 2023” – va fi înmânată companiei Renault, pentru SUV-ul Austral. Celelalte premii care vor fi decernate în cadrul ceremoniei sunt:

  • COMPANYBEST 2023: Dacia
  • ECOBEST 2023: Hyundai Ioniq 6
  • MANBEST 2023 Hall of Fame: Artur Martins, Global Brand & CX Division, CBO & CXO al Kia
  • DESIGNBEST 2023 Hall of Fame: Jean-Pierre Ploué, Chief Design Officer al Stellantis
  • SMARTBEST 2023: Renault Austral Android Automotive OS pentru automobile cu servicii Google încorporate
  • SAFETYBEST 2023: Sistemul Lidar de la Valeo
  • SPORTBEST 2023: Jutta Kleinschmidt

Accesul la eveniment se va face pe bază de invitație. Gala Premiilor AUTOBEST 2023 va fi transmisă în direct pe site-ul www.autobest.org, pe Facebook și pe canalul YouTube AUTOBEST.

Sursa: Autobest

Related posts

VW încă nu a decis locația viitoarei sale fabrici de baterii

Florin Amariei

BMW a publicat un teaser cu cea de-a doua generație X2: profil de coupe și grilă iluminată

Mihai Morcovescu

Kia Sportage 2022 – mutare dinamică înspre nou

Florin Amariei

Leave a Comment