4×4
Image default
Crossover Stiri

Noul Honda HR-V – crossover SUV exclusiv hibrid

Noul Honda HR-V este pe cale să fie introdus oficial în integralitate, dar constructorul auto menține suspansul cu lansarea de noi imagini oficiale și câteva detalii suplimentare.

În primul rând, ceea ce știm realmente despre noul Honda HR-V este că va fi disponibil doar cu sistem de propulsie hibrid. Nu vor exista variante doar pe benzină sau diesel, întrucât e:HEV, versiunea Honda pentru hibridizare, va fi starul de sub capotă.

Sistemul e:HEV Hybrid combină un motor pe benzină, două motoare electrice și o baterie cu litiu-ion. În funcție de condițiile predominante, selectează și trece automat între trei moduri de conducere pentru a se asigura că performanța și eficiența optime sunt menținute în permanență. Nu e nimic nou, totuși. Acesta deja există pe CR-V și l-am testat in extenso. Funcționează și face exact ceea ce promite, chiar dacă motorul e o idee cam zgomotos. Noua generație de e:HEV, totuși, ar rezolva problema aceasta. Rămâne să vedem la test!

Honda HR-V 2021 – îmbunătățiri consistente

În al doilea rând, Honda HR-V vine cu o filosofie de design exterior complet schimbată față de modelul încă aflat la vânzare. Marca spune că noul crossover SUV va fi, totuși, axat pe oferirea de practicalitate. Până acum, Honda n-a dezamăgit la acest capitol. Magic Seats ne-au plăcut dintotdeauna! Mai mult, noul HR-V primește un upgrade important: bancheta spate va putea fi înclinată și mai mult pentru a oferi o grad ridicat de confort celor din spate.

Cu toate că HR-V a fost dintotdeauna un autovehicul atrăgător cu valențe conservatoare, noua mașină ne oferă o perspectivă asupra liniei pe care Honda o va urma de acum încolo. Putem observa din start cum diverse idei de la e:Concept au ajuns pe autovehiculul care va intra în curând în uzine.

În al treilea rând, Honda nu a dezvăluit detalii despre cum va funcționa noul propulsor hibrid, dar e posibil să folosească aceeași rețetă ca la Jazz: un 1,5 litri benzină combinat cu două motoare electrice, un ansamblu intreg conectat la o cutie CVT. Aici, insa, doar un singur motor propulseaza realmente masina.

Finalmente, Honda HR-V va fi pusă la vânzare spre finalul acestui an cu prețuri începând de la aproximativ 26.000-27.000 de euro.

Related posts

Citroen aniversează 55 de ani de la lansarea modelului Mehari (cu video)

Mihai Morcovescu

Ford amână producția Escape

Gabi Gogiu

Acesta este noul Mercedes-Benz EQT. Versiunea electrică a lui T-Class costă 49.000 de euro

Mihai Morcovescu

1 comment

Honda a lansat noul HR-V. Are trei motoare și este hibrid - 4x4 April 22, 2021 at 6:51 pm

[…] altfel, 4×4.ro v-a anunțat de apariția acestui model încă din […]

Reply

Leave a Comment