4×4
Image default
Green Stiri SUV

Noul Fiat 600 surprins necamuflat în timpul unor filmări

Fiat 600 este foarte aproape de lansarea oficială, care va avea loc în următoarele săptămâni. Modelul, una dintre cele mai iubite mașini italiene, va fi relansat sub forma unui SUV de segment B.

La numai o săptămână după ce au apărut primele imagini neoficiale, viitorul model a fost surprins din nou necamuflat în timpul filmării unui videoclip de promovare.

Noul Fiat 600 va prelua motorizarea electrică de la Jeep Avenger

Foto: Autoblog.it

După cum AUTOpro v-a anunțat deja, Fiat se pregătește să relanseze modelul 600. Potrivit italienilor de la Autoblog, modelul va renaște sub forma unui SUV de clasă compactă.

Practic, prin reintroducerea în gamă a lui 600, Fiat va reveni în segmentul B. Marca din Peninsulă lipsește din această clasă din 2018, atunci când a oprit producția lui Punto.

După ce a fost surprins recent pe străzile din Roma (foto, jos), acum noul Fiat 600 a fost fotografiat necamuflat în orașul Lerici, din provincia Liguria. În imaginile realizate în timpul filmărilor unui spot publicitar apare o versiune complet electrică a viitorului SUV compact.

Din punct de vedere estetic, noul Fiat 600 va fi foarte asemănător cu electricul 500. Se pot observa o serie de elemente specifice unui SUV, precum protecțiile din plastic de la nivelul aripilor. De asemenea, este vizibil și scutul din aluminiu situat sub bara de protecție spate.

SUV-ul compact va fi produs la uzina Stellantis din Tychy (Polonia), alături de fratele de grup (Stellantis), electricul Jeep Avenger. De altfel, se spune că noul 600 va prelua de la modelul american sistemul de propulsie electric de 156 CP. Acesta oferă o autonomie de până la 400 de kilometri.

Deocamdată, Fiat nu a dezvăluit data lansării. Totuși, există informații că noul 600 ar urma să fie dezvăluit la începutul lunii iulie. 

Sursa: Autoblog.it

Related posts

Noul Hummer electric, dezvăluit înainte de lansarea din 2024

Florin Amariei

Volkswagen ID.2all: prima fotografie oficială cu viitorul SUV electric de 25.000 de euro

Mihai Morcovescu

Preț confirmat pentru camioneta „lifestyle” a Canoo

Florin Amariei

Leave a Comment