4×4
Image default
Green Stiri

Nissan Aryia – prima apariție publică

Nissan Aryia, SUV-ul electric din Japonia, și-a făcut prima apariție publică în Monaco.

Marele Premiu F1 al Monaco a marca o premieră pentru Nissan, întrucât SUV-ul complet electric Aryia și-a făcut prima apariție publică. Lansat în varianta preproducție în 2020, acesta are un design avangardist care s-a păstrat pentru modelul de serie. În plus, promite să ofere peste 600 de km de autonomie!

Nissan Ariya a ieșit pe celebrul circuit din Principat alături de monopostul e.dams cu care Nissan participă în Formula E. SUV-ul BEV a fost apoi purtat prin frumoasele zone din Monaco pentru o ședință foto.

“Prima apariție publică a lui Ariya pe străzile din Monaco este o modalitate excelentă de a asista la capacitățile tehnologiei noastre e-4ORCE. Ariya este simbolul inovației Nissan în mobilitatea electrică, iar acest eveniment marchează un moment definitoriu în următorul capitol al călătoriei electrice a Nissan, ” a declarat Arnaud Charpentier, vicepreședinte Nissan AMIEO, Strategie de Produs și Prețuri.

Nissan Aryia va putea fi cumpărat cu tracțiune spate sau integrală și, în echiparea de vârf, oferă 394 de CP și 600 Nm cuplu. Ajunge la 100 km/h în 5,1 secunde.

Noul NIssan Aryia va fi disponibil în Europa la final de 2021, așadar livrările vor începe în prima parte a anului viitor.

Related posts

Campania „Provocarea Castrol Verificarea Uleiului”vizează creșterea afacerii pentru service-urile auto

Gabi Gogiu

Citroen C5 X – nou vârf al mărcii franceze, produs în China

Florin Amariei

Suzuki Jimny cu 5 uși a fost lansat și păstrează caracteristicile off-road ale versiunii scurte

Darius Pana

Leave a Comment