4×4
Image default
Stiri

AUTOBEST anunță modelele finaliste pentru mașina europeană “Best Buy” în 2022

Organizația AUTOBEST, fondată în 2001 cu scopul de a găsi cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra pe piața europeană, a anunțat cele 6 modele finaliste pentru titlul premiul “AUTOBEST 2022”: DACIA SPRING, HYUNDAI BAYON, OPEL MOKKA, RENAULT ARKANA, SKODA FABIA și TOYOTA YARIS CROSS.

Juriul AUTOBEST, renumit ca fiind cel mai mare juriu independent de autovehicule din Europa și din lume prin numărul de țări reprezentate, este format din 32 de membri din 32 de țări și folosește un sistem de vot transparent, ținând cont de nu mai puțin de 13 criterii pentru a decide câștigătorul.

Asemenea evenimentului de anul trecut, juriul va merge la Teesdorf, Austria, pe 24 și 25 noiembrie pentru a testa pe îndelete finalistele. Pe teren, probele se vor efectua la Fahrtechnik, oferit de către Clubul Austriac de Automobile (OEAMTC), recunoscut internațional.

„Pe tot parcursul pandemiei, AUTOBEST s-a dovedit a fi singurul juriu internațional independent de autovehicule care a menținut agenda regulată a activităților. Vom continua în efortul nostru de a oferi milioanelor de utilizatori de mașini cea mai bună evaluare a mașinii Best Buy din Europa, dar și a celor mai buni oameni, companii și tehnologii pe care le avem astăzi în industrie. În plus, datorită noului grup de experți AUTOBEST condus de vizionarul designer auto Frank Stephenson, vom explora mai profund viitorul mobilității, oferind tuturor oamenilor o mai bună vizibilitate și înțelegere a ceea ce se va întâmpla în anii următori ” a spus Dan Vardie, fondator și președinte al AUTOBEST.

Cu toate că marele câștigător al celei de-a 21-a ediții AUTOBEST va fi anunțat abia la mijlocul lunii decembrie, în următoarele săptămâni vor fi dedicate opt premii pentru diferite categorii și eforturi ale industriei auto și reprezentanților acesteia: MANBEST, COMPANYBEST, ECOBEST, DESIGNBEST, TECHNOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST și SPORTBEST.

Timp de 20 de ani, Gala Premiilor AUTOBEST a devenit un eveniment cheie în calendarul auto mondial, oferind atât distincții valoroase, cât și un imbatabil câștigător anual.

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa www.autobest.org.

Related posts

Renault a prezentat la Munchen noul Scenic E-Tech Electric: autonomie de până la 620 km

Mihai Morcovescu

SEMA Show 2023: Hyundai prezintă noul concept Kona Jayde

Mihai Morcovescu

Ce s-a întâmplat cu Sono Sion, MPV-ul electric alimentat cu energie solară care trebuia să debuteze în 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment