4×4
Image default
Hybrid Pick-up Stiri

Mitsubishi a publicat imagini-teaser cu viitorul L200. Debutul a fost fixat pe 26 iulie (cu video)

Producătorul japonez de automobile Mitsubishi a publicat noi imagini-teaser și un video cu noua generație camionetei sale L200.

Viitorul pick-up va fi dezvăluit oficial la finalul lunii iulie.

Mitsubishi L200 va fi înrudit cu Nissan Navara

Mitsubishi

Cu o lună înainte de premiera mondială, Mitsubishi a dezvăluit un set de noi fotografii cu viitoarea iterație a camionetei L200.

În fotografii se pot observa o porțiune din partea frontală. Se observă noile faruri subțiri, blocurile optice secundare LED cu design nou și o grilă masivă cu formă dreptunghiulară. Aceasta găzduiește imensul logo al mărcii.

La partea din spate remarcăm noua grafică luminoasă a stopurilor în forma unui dublu „T”. Mitsubishi a publicat și trei imagini cu interiorul noului pick-up, care ne oferă o serie de detalii precum un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia și un sistem de climatizare cu comenzi tactile.

Sub acestea există alte butoane pentru cele mai importante funcții ale mașinii. Se observă și un controller rotativ pentru selectarea modurilor de tracțiune.

Specificațiile tehnice rămân secrete deocamdată. Totuși, există zvonuri care spun că noul L200 va primi aceleași motorizări ca următoarea generație Nissan Navara, inclusiv un sistem hibrid.

Cum spuneam, noul L200 va fi dezvăluit oficial în ziua de 26 iulie, în cadrul unui eveniment organizat în Thailanda.

Sursa: Mitsubishi

Related posts

Ineos lansează o ediție specială Grenadier 1.924

Mihai Morcovescu

Rusia va construi EV-uri. Cum arată modelul Zetta

Florin Amariei

Noul SUV electric Zeekr X a fost lansat în Europa. Prețuri de la 45.000 de euro

Mihai Morcovescu

Leave a Comment