4×4
Image default
Hybrid Pick-up Stiri

Ford extinde gama Ranger și oferă în premieră o versiune plug-in hybrid

Ford Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa, va fi disponibil pentru prima oară și cu o motorizare plug-in hybrid.

Reprezentanții companiei susțin că aceasta va avea cel mai mare cuplu dintre toate versiunile. Noul Ranger PHEV va intra în producție la finalul anului viitor, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul lui 2025.

Ford Ranger PHEV va oferi sistemul „Pro Power Onboard”

Ford

Ford Ranger este lider de vânzări pe piața din Europa. Pentru a-și consolida această poziție, producătorul american a dezvăluit o versiune de 2,3 litri plug-in hybrid. Aceasta va fi dedicată exclusiv clienților de pe Bătrânul Continent.

Este prima motorizare PHEV din istoria popularului pick-up american. Ea combină puterea motorului cu 4 cilindri turbo cu o unitate electrică și o baterie compactă. Autonomia în modul electric anunțată de Ford este de peste 45 de kilometri. 

Deocamdată, oficialii mărcii nu au oferit detaliile referitoare la putere. Totuși, ei spun că Ranger plug-in hybrid va oferi cea mai mare valoare a cuplului motor din gamă.

În ceea ce privește capacitatea de remorcare, aceasta rămâne neschimbată: 3.500 de kilograme. În același timp, noul Ford Ranger plug-in hybrid va oferi „Pro Power Onboard”. Sistemul permite alimentarea aparatelor electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat. Pentru asta există prize încorporate în benă și în cabină.

Din punct de vedere estetic, singurele diferențe față de versiunea termică sunt portul de încărcare și jantele de 18 inch, care au un nou design.

Sursa: Ford

Related posts

Finalistele Mașina Anului 2020 în România

Gabi Gogiu

China a devenit cel mai mare exportator de mașini din lume

Mihai Morcovescu

EuroCar Meeting ROOFTOP #4 va avea loc pe rooftop-ul Veranda Mall

Gabi Gogiu

Leave a Comment