4×4
Image default
Crossover

Hyundai Casper – crossover mic, dar cu potențial uriaș

Hyundai Casper introduce o viziune interesantă pentru mașinile mici cu o gardă o idee mai generoasă la sol. Deși este destinat pentru India și SUA, acesta ar putea ajunge în 2022 și în Europa.

Dragostea pentru crossovere pare să nu aibă limite. Drept urmare, constructorii auto vor să furnizeze cât mai multe astfel de soluții. Hyundai ar putea, pe lângă Bayon, să ne aducă și Casper. Din profil de amintește de Suzuki Ignis, dar trăsăturile exterioare principale sunt clar din Coreea de Sud.

Când Hyundai va decide că micuțul și simpaticul Casper va putea să-și facă loc lângă fratele mai mare Bayon, atunci vom vedea un alt crossover care prezintă anumite caracteristici ce-l fac pretabil pentru activități în zone din România care încă n-au primit suficiente investiții pentru infrastructură.

Casper este oferit cu un singur motor: cel de 1 litru conectat la o cutie manuală. Interiorul rămâne practic și minimalist, dar conectat la nevoile cotidianului prin intermediul celor două ecrane specifice mărcii. O caracteristică unică pentru Casper este cea a scaunelor față pliabile.

Prețul pentru Hyundai Casper în India este de aproximativ 5.500 de euro.

Related posts

Alfa Romeo a publicat un teaser misterios, care dă startul unei noi ere în istoria mărcii

Mihai Morcovescu

Primele Mustang Mach-E, probleme la pornire. Explicațiile Ford

Florin Amariei

Fiat Panda aniversează 4 decenii de versatilitate

Gabi Gogiu

Leave a Comment