4×4
Image default
Stiri SUV

Land Rover Defender V8 Bond Edition – celebrarea peliculei

Land Rover a prezentat Defender V8 Bond Edition. SUV-ul emblematic marchează apariția peliculei „No time to die” în care actor principal este nimeni altul decât celebrul 007.

Una dintre cele mai surprinzătoare mișcări anunțate odată cu prezentarea noului automobil este că Marea Britanie va primi doar 15 exemplare de Defender V8 Bond Edition. În total, vor fi produse 300 de unități.

Ediția specială a acestui SUV gata oricând de offroad vine cu pachetul Extended Black, jante de 22 inchi negre și etriere albastre în prețul de bază. Pentru a contribui la efectul dramatic al ediției limitate s-au adăugat însemne speciale precum „Defender 007” și sigla 007 proiectată în momentul deschiderii portierelor.

Mai mult, regăsim logo-ul SV Bespoke care subliniază încă o dată că acest Defender este special.

În interior dăm peste o plachetă care stipulează „One of 300” astfel indicându-se încă o dată cât de special este acest exemplar. Mai mult, ecranul sistemului de infotainment de 11.4 inchi este standard.

Land Rover Defender V8 Bond Edition folosește, așa cum îi indică și numele, propulsorul de 5 litri care oferă 518 CP și 625 de Nm. Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,2 secunde.

Prețurile pornesc de la 123.000 de euro în Marea Britanie.

Related posts

Nissan Pathfinder – o renaștere robustă, dar modernă

Andrada Arsenie

TENSIUNE MAXIMĂ

Gabi Gogiu

Hyundai a prezentat o nouă versiune a autocamionului fuel-cell Xcient

Filip Sîrbu

Leave a Comment