4×4
Image default
SUV

Ediția Aston Martin DBX Bowmore vine cu o aromă unică

Pentru ultimul lor proiect, echipa de la Q by Aston Martin a decis să onoreze parteneriatul producătorului auto britanic cu distileria de whisky single malt, Bowmore.

Numit Aston Martin DBX Bowmore Edition, acest vehicul uimitor va fi produs într-o serie limitată de doar 18 unități și fiecare dintre ele va fi livrată clienților împreună cu o experiență de viață privată în Scoția.

DBX-ul personalizat vine cu o nuanță unică, denumită Bowmore Blue, care a fost adusă de Q de Aston Martin exclusiv pentru această mașină. Cu toate acestea, clienții ar putea alege, de asemenea, o vopsea exterioară alternativă, o minunată vopsea gri Xenon, care prezintă peste tot o pată albastră metalică.

În interior, cumpărătorii pot alege dintr-o gamă de culori Obsidian monoton și Copper Tan Metallic / Obsidian duotone, care împodobesc scaunele din piele, volanul, bordul și alte suprafețe.

DBX Bowmore Edition are un motor V8 dublu-turbocompresor de 4,0 litri, care are o putere de 550 CP și un cuplu motor de 700Nm.

Livrările către clienți vor începe în ultimul trimestru al anului 2021.

Related posts

Ford a început livrarea noului Bronco

Florin Amariei

Dacia, pe o nouă cale! Bigster, noul SUV

Florin Amariei

Škoda Kodiaq facelift – actualizare merituoasă

Florin Amariei

1 comment

Geely a achiziționat 7,6% acțiunile mărcii Aston Martin September 30, 2022 at 12:08 pm

[…] Daniel Donghui Li, CEO al Zhejiang Geely Holding Group, s-a declarat încântat de această tranzacție și spune că istoricul companiei pe care o conduce și tehnologia vor contribui la succesul viitor al mărcii din Gaydon. […]

Reply

Leave a Comment