4×4
Image default
SUV

Ediția Aston Martin DBX Bowmore vine cu o aromă unică

Pentru ultimul lor proiect, echipa de la Q by Aston Martin a decis să onoreze parteneriatul producătorului auto britanic cu distileria de whisky single malt, Bowmore.

Numit Aston Martin DBX Bowmore Edition, acest vehicul uimitor va fi produs într-o serie limitată de doar 18 unități și fiecare dintre ele va fi livrată clienților împreună cu o experiență de viață privată în Scoția.

DBX-ul personalizat vine cu o nuanță unică, denumită Bowmore Blue, care a fost adusă de Q de Aston Martin exclusiv pentru această mașină. Cu toate acestea, clienții ar putea alege, de asemenea, o vopsea exterioară alternativă, o minunată vopsea gri Xenon, care prezintă peste tot o pată albastră metalică.

În interior, cumpărătorii pot alege dintr-o gamă de culori Obsidian monoton și Copper Tan Metallic / Obsidian duotone, care împodobesc scaunele din piele, volanul, bordul și alte suprafețe.

DBX Bowmore Edition are un motor V8 dublu-turbocompresor de 4,0 litri, care are o putere de 550 CP și un cuplu motor de 700Nm.

Livrările către clienți vor începe în ultimul trimestru al anului 2021.

Related posts

VIDEO: Nissan a prezentat noul concept Arizon, care prefigurează un SUV electric

Mihai Morcovescu

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat noul SUV compact Xforce (cu video)

Mihai Morcovescu

NIO intră pe piața europeană

Florin Amariei

1 comment

Geely a achiziționat 7,6% acțiunile mărcii Aston Martin September 30, 2022 at 12:08 pm

[…] Daniel Donghui Li, CEO al Zhejiang Geely Holding Group, s-a declarat încântat de această tranzacție și spune că istoricul companiei pe care o conduce și tehnologia vor contribui la succesul viitor al mărcii din Gaydon. […]

Reply

Leave a Comment