4×4
Image default
SUV

Ediția Aston Martin DBX Bowmore vine cu o aromă unică

Pentru ultimul lor proiect, echipa de la Q by Aston Martin a decis să onoreze parteneriatul producătorului auto britanic cu distileria de whisky single malt, Bowmore.

Numit Aston Martin DBX Bowmore Edition, acest vehicul uimitor va fi produs într-o serie limitată de doar 18 unități și fiecare dintre ele va fi livrată clienților împreună cu o experiență de viață privată în Scoția.

DBX-ul personalizat vine cu o nuanță unică, denumită Bowmore Blue, care a fost adusă de Q de Aston Martin exclusiv pentru această mașină. Cu toate acestea, clienții ar putea alege, de asemenea, o vopsea exterioară alternativă, o minunată vopsea gri Xenon, care prezintă peste tot o pată albastră metalică.

În interior, cumpărătorii pot alege dintr-o gamă de culori Obsidian monoton și Copper Tan Metallic / Obsidian duotone, care împodobesc scaunele din piele, volanul, bordul și alte suprafețe.

DBX Bowmore Edition are un motor V8 dublu-turbocompresor de 4,0 litri, care are o putere de 550 CP și un cuplu motor de 700Nm.

Livrările către clienți vor începe în ultimul trimestru al anului 2021.

Related posts

Audi Q8 primeste tratamentul PHEV si devine Q8 TFSI e quattro

Florin Amariei

Ford Bronco lansează o provocare unică pentru cumpărători

Gabi Gogiu

Noul Jaguar E-Pace: dinamic, electrificat, conectat

Andrada Arsenie

Leave a Comment