4×4
Image default
Cult 4x4

Românul Gyenes, pe locul 33 la Dakar 2021

Românul Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 33 la categoria moto in prologul Raliului Dakar 2021, desfășurat la Jeddah (Arabia Saudita) și încheiat cu victoria campionului en titre, americanul Ricky Brabec.

Gyenes (36 de ani), pilotul echipei Autonet Motorcycle Team, concurează pe o motocicletă KTM, la fel ca și la editia de anul trecut a cursei, avand ca obiectiv clasarea pe podium la Malle Moto, dupa ce anul trecut a terminat invingator la aceasta clasa, precum si o pozitie in top 30 in clasamentul general,.

Bikerul sătmarean, aflat la cea de-a 11-a sa participare la Raliul Dakar, a fost cronometrat in 7 minute 04 secunde pe cei 11 km ai prologului de la Jeddah, in care cel mai rapid s-a dovedit Ricky Brabec (6 min 01 sec), urmat de spaniolul Joan Barreda Bort (6 min 07 sec), ambii pe motociclete Honda, in timp ce pe pozitia a treia a fost ocupata de australianul Daniel Sanders, pilotul echipei oficiale a KTM (6 min 14 sec).

Duminica este programat prima etapa a Raliului Dakar 2021, intre Jeddah si Bisha, pe distanta totala de 622 km, din care 277 km probe speciale.

Related posts

Volkswagen dezvăluie ID.4, noul său SUV complet electric

Gabi Gogiu

Echipa lui Nico Rosberg câștigă prima cursă Extreme E

Florin Amariei

Singurele speranțe: China și electrificarea mașinilor

Florin Amariei

Leave a Comment