4×4
Image default
Stiri

Exclusivitate! DACIA Sandero, Sandero Stepway și Logan, a treia generație!

AUTOpro și www.4×4.ro dezvăluie în premieră un insight story despre noile Dacia Sandero, Stepway și Logan. Un story marca Dan Vardie.

Marti, 29 septembrie la ora 7:01, site-urile www.autopro.ro și www.4×4.ro vor posta toate detaliile despre cea de-a 3 generație a modelelor care au făcut istorie. Sandero este cea mai bine vândută mașină din Europa în zona de retail. Este o poziție care o deține din 2017, detronând în clasamentul european, nume prestigioase precum VW Polo și VW Golf.

Dan Vardie a fost la Paris unde a stat de vorbă cu specialiștii Dacia și a intrat în toate detaliile noii generații Dacia. Avem poze exclusive realizate în studioul Renault din Paris dar și interviuri video realizate cu specialiștii contructorului francez, începând cu Ionuț Gheorghe, Director de produs marketing Dacia. Ionuț a mai fost intervievat de autopro.ro cu ceva timp în urmă în cadrul inițiativei „Români de succes din industria auto” – vizitați https://autopro.ro/auto-pro-exclusiv/interviu-cu-un-roman-de-succes-ionut-gheorghe-global-dacia-product-marketing-director-groupe-renault/

Prin această nouă generație, Dacia trece la următorul nivel al conceptului „smart buy” , folosind argumente complet noi, spectaculoase care vor mări apeal-ul noilor modele, dar și al mărcii.

Despre toate acestea doar în story-ul de mâine dimineața…

Related posts

Red Bull, probleme în Ucraina. A organizat drifturi într-un sit UNESCO

Florin Amariei

Finalistele Mașina Anului 2020 în România

Gabi Gogiu

KIA a dezvăluit noul concept electric EV5. Acesta prefigurează un SUV, care va debuta la final de 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment