4×4
Image default
Stiri

AUTOBEST și VINFAST – parteneriat strategic pentru un viitor fără de emisii

Pe data de 1 octombrie, VinFast a anunțat încheierea unui parteneriat strategic cu prestigioasa organizație AUTOBEST, care nu face decât să confirme și să întărească angajamentul comun luat de cele două entități pe piața europeană – accelerarea tranziției de la automobilele cu sisteme de propulsie convenționale către cele electrice, prietenoase cu mediul.

Parteneriatul este parte integrantă a master-plan-ului VinFast, care presupune lansarea, începând de anul viitor, a nu mai puțin de 2 EV-uri pe piețe precum SUA, Canada, Germania, Franța sau Olanda. De altfel, VinFast a fost primul câștigător al premiului A Star is Born, acordat de către juriul AUTOBEST cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

AUTOBEST va fi un partener de nădejde al celor de la VinFast în noua lor aventură pe piața europeană, având în vedere că prestigiosul juriu reprezintă de peste 20 de ani vocea a circa 80 de milioane de consumatori europeni. Parteneriatul îi va ajuta așadar pe cei de la VinFast să înțeleagă mai bine comportamentul și obiceiurile de cumpărare ale clienților europeni de autovehicule.

Parteneriatul celor doi giganți ai universului auto denotă faptul că piața auto europeană reprezintă o piață cheie pentru VinFast, EV-urile mărcii vietnameze urmând să atingă și chiar să depășească standardele înalte ale uneia din cele mai complexe piețe la nivel global. Cooperarea cu AUTOBEST va permite celor de la VinFast să fie parte integrantă a agendei AUTOBEST, lucru care va duce la o promovare accelerată a prezenței brandului vietnamez în Europa.

Dan Vardie, Chairman și Fondator AUTOBEST, a declarat: ”Încă de la lansarea sa oficială de la Salonul Auto de la Paris din 2018, VinFast ne-a surprins prin dezvoltarea sa fulminantă. VinFast a demonstrat că nu are doar viziune, ci și o strategie clară cu privire la promovarea automobilelor electrice smart pe una din cele mai avansate piețe la nivel global. Suntem încântați de abordarea VinFast în ceea ce privește dezvoltarea EV-urilor smart, și ne așteptăm la o prezență și mai puternică în Europa în foarte scurt timp”.

”Având în vedere strategia sa de a deveni un brand global de EV-uri smart, VinFast alege întotdeauna să se alieze cu organizații de top de pe Glob. Parteneriatul strategic cu AUTOBEST este piatra de temelie a strategiei internaționale VinFast pentru cooperare internațională. Vrem să punem la dispoziția clienților automobile electrice smart cu design premium și atrăgător, care să fie în ton cu trendurile actuale de dezvoltare prezente pe piața europeană și cea globală”, a declarat Tran Hhi Hong Bich, Chief Operating Officer VinFast Europa.

Related posts

Kia Sportage 2022 – mutare dinamică înspre nou

Florin Amariei

EXCLUSIV: Prognoza pieței românești pe 2022

4x4 Crossover Lifestyle Magazine

LG Electronics devine producător de stații de încărcare pentru mașinile electrice

Mihai Morcovescu

Leave a Comment