4×4
Image default
Off-roader SUV Test

Ford F-150 Police Responder este cel mai rapid vehicul al poliției

Modelul a trecut prin testele instituțiilor abilitate.

Ford a echipat modelul 2021 al F-150 Police Responder cu un motor mai puternic și setări personalizate pentru modul de tracțiune integrală. Noua variantă este mai rapidă și atinge viteza maximă de 197km/oră. Poliția din Michigan conclude că viteza cu care F-150 efectuează 0-100 este 13.1 secunde. Viteza plasează noul model Ford în cele mai rapide automobile testate, la 0.8 secunde distanță de următorul vehicul competitor.

Greg Ebel, manager al mărcii de vehicule de poliție Ford :

Viteza mașinii și puterea cu care accelerează sunt elementele unei intervenții de urgență rapide și sigure pentru cei care răspund apelului. Există situații în care câteva secunde fac diferența, fie că este vorba de un accident pe autostradă sau un apel de ajutor dintr-o zonă cu teren accidentat. Oamenii legii pot conta pe Ford F-150 Police Responder pentru a-i duce la locul evenimentului rapid și în siguranță.

Specificațiile modelului includ motorul twin-turbo de 3,5 litri care produce 400 de cai-putere, 678 NM cuplu transferat prin cutia de viteze automată cu 10 trepte și pachetul off-road FX4.

Related posts

Toyota a prezentat noul model Crown Sport: motor hibrid de 234 CP

Mihai Morcovescu

Hyundai prezintă versiunea sportivă a SUV-ului său compact – Tucson N Line

Andrada Arsenie

EQC 4×4^2, surprins în teste alături de mai multe modele Mercedes-Benz

Florin Amariei

Leave a Comment