4×4
Image default
Stiri

EuroCar Meeting ROOFTOP #4 va avea loc pe rooftop-ul Veranda Mall

În weekendul 17-18 iulie, EuroCar Meeting #4 ROOFTOP revine la Veranda Mall pentru cea de-a patra ediție dedicată împătimiților de mașini modificate și personalizate.

Evenimentul va avea loc în parcarea supraterană a mall-ului din zona Obor și va cuprinde battle-uri între cele mai interesante boliduri, pentru titlul suprem de „Best Car of the Meeting”. Intrarea este gratuită pentru vizitatori între orele 10:00 – 20:00, iar proprietarii pot deja să-și înscrie mașinile în concurs.

EuroCar Meeting ROOFTOP #4 este organizat de STREETMANIACS, STACS și BrutalSTACS, cu sprijinul Perfect Paint Auto Service. Aceste comunități reunesc șoferii din România pasionați de industria auto-moto și de car tuning, în special, care își împărtășesc poveștile și experiențele atât online, cât și la astfel de întâlniri de profil, pe care le așteaptă cu nerăbdare în fiecare an.

Probele din cadrul evenimentului se anunță spectaculoase și vor putea fi filmate și fotografiate de către amatorii de distracție și adrenalină.

Concursul de Limbo, Airride battle, Loudest pipes, EngineBay Contest și cireașa de pe tort a întregului eveniment – acordarea titlului de Best Car of the Meeting – vor face, cu siguranță, deliciul publicului. Proprietarii pot găsi modalitatea de înscriere pe site-ul Mallului.

Comunitatea pasionaților de mașini crește de la an la an, ceea ce ne încurajează să mergem mai departe, chiar și în această perioadă cu reguli stricte. În plus, ne bucurăm că avem sprijinul Veranda Mall în organizarea acestui eveniment bazat pe o tradiție de 9 ani, într-o locație cu adevărat spectaculoasă”, a spus Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

Veranda Mall a găzduit întâlnirile de la înălțime din cadrul seriei EuroCar Meeting ROOFTOP încă de la prima ediție, datorită spațiului generos și a numărului mare de participanți.

Ne bucurăm că putem relua evenimentele în aer liber, după o perioadă în care majoritatea activităților s-au desfășurat în mediul online. Suntem deja la a 4-a ediție și în 2021 e de așteptat ca ultimul nivel al parcării supraterane a Mallului să devină un loc de referință pentru cei pasionați de mașini cu adevărat unice.”, a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall. 

Siguranța participanților este o prioritate pentru ca evenimentul să fie un prilej de bucurie pentru toți cei implicați. Intrarea se va face pe baza uneidovezi de vaccinare, a unui test RT PCR sau a unei adeverințe, conform prevederilor în vigoare pentru combaterea pandemiei de COVID-19. De asemenea, cei interesați să participe vor putea face un test contra cost, la centrul de testare rapidă amplasat în zona de acces din Veranda Mall.

Related posts

Mazda va lansa 10 mașini hibride și 3 electrice până în 2025

Florin Amariei

Dacia Duster 2 facelift – pe calea digitalizării

Florin Amariei

Citroen lansează noul SpaceTourer facelift: autonomie extinsă la 350 km

Mihai Morcovescu

Leave a Comment