4×4
Image default
Hybrid Stiri SUV

Dacia a deschis comenzile pentru noul Duster pe piața din România. Prețuri de la 18.800 de euro

Prezentată în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noua generație Dacia Duster poate fi deja comandată în toate showroom-urile mărcii din România, dar și online pe platforma de e-commerce a constructorului autohton.

SUV-ul produs la Mioveni este disponibil în trei niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 18.800 de euro.

Cât costă noul SUV Dacia Duster pe piața românească

Dacia

Noua gamă Duster este disponibilă în trei niveluri de echipare. Este vorba despre Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare: Extreme și Journey. Acestea sunt disponibile la același preț.

SUV-ul autohton este oferit în trei variante de motorizare. Prima este ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL. Cea de-a doua, TCe130, combină un benzinar de nouă generație de 1,2 litri turbo și un sistem mild-hybrid de 48V. În sfârșit, vârful de gamă este echipat cu propulsorul HYBRID 140 și transmisie automată. Această motorizare și-a făcut debutul pe modelul Jogger.

Prețurile pe piața românească încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus. Acesta este valabil pentru versiunea Essential ECO-G 100. Cel mai scump Duster costă 26.650 de euro și este oferit în versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Clienții pt să comande noul Duster și online. Modelele Journey și Extreme sunt disponibile pe platforma de e-commerce Dacia România.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc la jumătatea anului.

Sursa: Dacia

Related posts

„Direzione Cor Tauri”. Fiecare model Lamborghini va avea un motor electric până în 2024

Florin Amariei

Criza semiconductorilor va crea pierderi de 90 miliarde de euro pentru industria auto

Florin Amariei

AUTOBEST și VINFAST – parteneriat strategic pentru un viitor fără de emisii

Filip Sîrbu

Leave a Comment