4×4
Image default
Stiri

Cele mai populare mașini din jocurile video

Conform ineditului studiu întocmit de platforma Uswitch, Ford Crown Victoria MK2 conduce detașat topul celor mai populare mașini din jocurile video, cu nu mai puțin de 635 de apariții! Topul este completat de un alt Ford, de data aceasta prima generație a legendarului muscle-car Mustang, care a apărut de 545 de ori în jocurile video.

Pe treapta a treia a podiumului regăsim o altă legendă vie, Nissan Skyline Mk10, mașina în care regretatul Paul Walker cutreiera șoselele în primele – și poate cele mai bune – filme ale seriei Fast & Furious. Cu 440 de apariții, Skyline-ul este urmat de un alt icon japonez, Toyota Supra Mk4, un alt automobil care continuă să fascineze milioane de pasionați din întreaga lume, care a ajuns la 386 de apariții în jocurile video.

La mică distanță de Supra, regăsim un alt vehicul protagonist al filmului 2 Fast 2 Furious, și anume Mazda RX-7 Mk3, care și-a făcut simțită prezența de 383 de ori în jocurile video. În cadrul aceluiași studiu, Uswitch ne-a mai spus și care sunt cele mai populare nuanțe de culoare din jocurile video cu tematică auto. Galbenul conduce acest top, cu 532 de mașini vopsite în această culoare, acesta fiind urmat în top de albastru, cu 475 de apariții, și de roșu, cu 361 de apariții.

Related posts

EV6 – primul BEV al Kia. Crossover modern cu forme futuriste

Florin Amariei

Noul Volkswagen Nivus ajunge în Europa

Florin Amariei

AUTOBEST anunță modelele finaliste pentru mașina europeană “Best Buy” în 2022

Alex Barbu

Leave a Comment