4×4
Image default
Green Off-roader

Polaris Ranger UTV – offroad electrificat fără compromis

Polaris a încheiat o înțelegere cu Zero Motorcycles în 2020 pentru folosirea sistemului de propulsie electrificat în alte scopuri decât crearea de motociclete, iar acum aceasta deja este fructificată.

UTV-ul este diferit față de ATV. Dacă ATV-urile sunt arhicunoscute pentru explorarea zonelor greu accesibile cu mașinile, atunci UTV-urile au o altă menire: utilitatea pe teren accidentat. Utility Terrain Vehicles (UTV) sunt, așadar, gândite pentru a rămâne aliați ai celor care gândesc practic. Acestea fiind spuse, ele pot fi oricând utilizate pentru offroad extrem și aventuri în afara carosabilului fără griji cu privire la împotmolire.

Polaris Ranger UTV are 110 cai putere și 190 de Nm, așadar este mai mult decât capabil să înfrunte orice barieră de pe un traseu.

„Noul sistem de propulsie electric va ridica platforma Ranger la un nivel cu totul nou de capacitate, durabilitate și performanță.”, a spus Steve Menneto, președintele Polaris.

Noul Ranger electric este încă în curs de dezvoltare, cu o lansare planificată pentru sfârșitul lunii decembrie și livrări începând cu 2022. Deci, nu există încă niciun cuvânt oficial despre specificații și va trebui să luați orice sugestie pe care o găsiți utilă din videoclipul de mai jos.

Related posts

Parlamentul European a avizat interzicerea vânzărilor de mașini noi cu motoare termice din 2035

Mihai Morcovescu

Faraday Future plănuiește să devină o companie publică

Gabi Gogiu

Ford a dezvăluit noul model electric E-Tourneo Courier, care va fi produs la Craiova începând cu 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment