4×4
Image default
Green Stiri SUV

Alfa Romeo a confirmat că viitorul său SUV va fi denumit Milano

Constructorul italian de automobile Alfa Romeo va lansa în luna aprilie 2024 un nou SUV subcompact, care va avea și versiune electrică.

Reprezentanții companiei au confirmat acum că viitorul lor model va fi denumit Milano.

Alfa Romeo Milano va avea motorizări convenționale, dar și o versiune pur electrică

Producătorul cu sediul în Torino a demarat în urmă cu mai mult luni o amplă campanie de promovare al viitorului său SUV subcompact. În vara anului curent, marca italiană a organizat pe rețelele de socializare un concurs în rândul fanilor pentru găsirea unui nume pentru modelul lor.

Apoi, în urmă cu aproximativ o lună, italienii au publicat o fotografie-teaser însoțită de mesajul „Începe o nouă eră”. Foarte probabil, era vorba despre Milano.

Se părea la un moment dat că automobilul se va numi Brennero. Acum, însă, oficialii mărcii tocmai au anunțat oficial că viitorul lor SUV cu emisii zero va fi botezat Milano. Denumirea reprezintă un omagiu adus orașului unde a fost înființată marca în urmă cu mai bine de 113 ani.

Viitorul Alfa Romeo Milano va fi disponibil atât cu motorizări termice mild-hybrid, cât și într-o versiune electrică. Odată cu dezvăluirea numelui, italienii au confirmat și că modelul va fi dezvăluit în aprilie anul viitor.

Sursa: Alfa Romeo

Related posts

General Motors va lansa Hummer

Gabi Gogiu

BMW a publicat primele imagini oficiale cu noua generație X3

Mihai Morcovescu

BYD Shark este primul pick-up electrificat din istoria mărcii chineze (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment