4×4
Image default
Green Off-roader Stiri

VW ID.4, printre mașinile care au terminat NORRA 1000

Noul VW ID.4 a marcat o performanță importantă: s-a numărat printre mașinile care au terminat cursa off-road NORRA Mexican 1000, cunoscută anterior drept Baja 1000.

După ce VW ID.4 a obținut titlul de Mașina Anului 2021 în lume și a stabilit al șaselea titlu WCOTY pentru constructorul auto german, automobilul complet electric reușește să impresioneze prin finalizarea NORRA Mexican 1000. Este un pas important, având în vedere că 29% dintre participanți au cedat pe drum cu mașinile lor. Au fost 90 de înscriși la start.

Modelul ID.4 participant la NORRA 1000 a avut instalată o suspensie off-road, un interior cu cadru metalic și s-au aplicat o serie de ranforsări pentru siguranță. Motorizarea a rămas aceeași ca la părăsirea uzinei. La fel și bateria, cea de 82 de kWh a rămas în aceeași formă.

De-a lungul traseului de 1352 de km ID.4 a fost încărcat cu ajutorul unui generator cu biocarburant, iar în anumite etape a fost chiar și tractată cu funcția de regenerare activă.

Volkswagen plănuiește ca în acest an să livreze în jur de 150.000 de unități ID.4, în toată lumea. Ofensiva electrică este elementul cheie în strategia ACCELERATE a Volkswagen. Compania plănuiește să lanseze pe piață cel puțin un model nou complet electric, în fiecare an.

Related posts

Viitoarele modele electrice Volkswagen vor folosi noi materiale reciclate (cu video)

Mihai Morcovescu

Culorile preferate ale companiilor auto în 2020. Spectrul cromatic, extins

Florin Amariei

Toyota a prezentat noul model Crown Sport: motor hibrid de 234 CP

Mihai Morcovescu

Leave a Comment