4×4
Image default
Stiri

Două premiere EV pentru VinFast la Salonul Auto de la Angeles

VinFast, producătorul auto vietnamez aflat în plină expansiune la nivel mondial, își va prezenta, la Salonul Auto de la Los Angeles, cele mai noi adiții la revoluționara gamă de EV-uri smart. În spatele unui nume aparent enigmatic (VF e35, respectiv VF e36) se ascund două SUV-uri EV de segment D și E, care își marchează debutul la nivel mondial la unul din cele mai importante evenimente auto de pe Glob.

Cele două SUV-uri 100% EV sunt animate de o suită incredibilă de tehnologii ADAS, care include, dar nu se limitează la sisteme precum cel de parcare automată sau de monitorizare a stării de atenție a șoferului. Cele două EV-uri vor fi de asemenea echipate cu un sistem de infotainment inteligent, de ultimă generație, care pune la dispoziția utilizatorilor inclusiv un asistent virtual, o premieră absolută pentru gama VinFast.

Cele două premiere EV nu reprezintă nimic altceva decât avanpremiera descălecării VinFast pe piața nord-americană, operațiune care va debuta anul viitor, odată cu lansarea listei de precomenzi, în prima jumătate a aceluiași an de grație 2022.

Related posts

Skoda va lansa în 2026 un SUV complet electric, care va oferi până la 7 locuri

Mihai Morcovescu

Chinezii de la BYD vor lansa un nou SUV cu 680 CP și autonomie de 1.200 de kilometri

Mihai Morcovescu

MG Marvel R – un nou SUV electric pentru europeni

Florin Amariei

Leave a Comment