4×4
Image default
Stiri

Două premiere EV pentru VinFast la Salonul Auto de la Angeles

VinFast, producătorul auto vietnamez aflat în plină expansiune la nivel mondial, își va prezenta, la Salonul Auto de la Los Angeles, cele mai noi adiții la revoluționara gamă de EV-uri smart. În spatele unui nume aparent enigmatic (VF e35, respectiv VF e36) se ascund două SUV-uri EV de segment D și E, care își marchează debutul la nivel mondial la unul din cele mai importante evenimente auto de pe Glob.

Cele două SUV-uri 100% EV sunt animate de o suită incredibilă de tehnologii ADAS, care include, dar nu se limitează la sisteme precum cel de parcare automată sau de monitorizare a stării de atenție a șoferului. Cele două EV-uri vor fi de asemenea echipate cu un sistem de infotainment inteligent, de ultimă generație, care pune la dispoziția utilizatorilor inclusiv un asistent virtual, o premieră absolută pentru gama VinFast.

Cele două premiere EV nu reprezintă nimic altceva decât avanpremiera descălecării VinFast pe piața nord-americană, operațiune care va debuta anul viitor, odată cu lansarea listei de precomenzi, în prima jumătate a aceluiași an de grație 2022.

Related posts

A început producția pentru noul VW Multivan

Florin Amariei

AUTOBEST – de 20 de ani pentru Europa!

Florin Amariei

Rabla pentru biciclete electrice – o realitate în Franța, doar o idee în România

Florin Amariei

Leave a Comment