4×4
Image default
Green

Uber caută parteneri

Divizia de conducere autonomă a companiei de ridesharing UBER își dorește să se asocieze cu alte companii care lucrează la dezvoltarea vehiculelor cu conducere autonomă, a declarat directorul executiv al companiei.

Potrivit Reuters, Khosrowshahi a declarat în luna mai că Uber este dispusă să utilizeze tehnologia concurenților din industrie.

„Punctul nostru de vedere este că vom colabora cu alți furnizori peste ceva timp”, a răspuns Dara Khosrowshahi în timpul conferinței RBC Capital Markets atunci când a fost întrebată despre zvonurile care circulă, cum că Uber dorește să vândă divizia de conducere autonomă, Advanced Technologies Group (ATG).

El a mai adăugat că Uber ar putea oferi concurenților, care au cheltuit miliarde de dolari în dezvoltarea robotaxi-urilor, o bază mare de clienți și de informații valoroase despre rutele profitabile generate de afacerea sa de ride-sharing.

De asemenea, Khosrowshahi a subliniat faptul că vehiculele complet automatizate, care nu mai necesită supraveghere umană, sunt la zece până la 15 ani distanță, iar progresul lor depinde de reglementările locale.

Related posts

Noul Xpeng G6 este un SUV coupe electric de clasă medie inspirat din cărțile de science-fiction (cu video)

Mihai Morcovescu

Biocombustibilul dezvoltat de Prodrive, speranță pentru motorul termic

Florin Amariei

Fabricile de motoare se transformă: renunță la diesel pentru electricitate

Andrada Arsenie

Leave a Comment