4×4
Image default
Stiri SUV

Toyota Rav4 Adventure – dotări în toi cu ce-aduce 2022

SUV-ul Rav4 a devenit un membru de marcă al portofoliului Toyota, iar noua echipare Adventure pregătită pentru 2022 introduce și un aspect îmbunătățit pentru acest autovehicul.

Toyota Rav4 Adventure a fost proiectat cu gândul că va împlini două aspecte importante: să arate frumos, dar să inspire și aventură. Prin noua schemă de culori și aspectul mai determinat automobilul reușește, cel puțin din pozele trimise presei, să bifeze aceste pretenții.

SUV-ul vine cu jante gri închis din aliaj care măsoară 19” și o grilă redesenată care păstrează sigla firmei într-o poziție centrală. Totodată, luminile de ceață sunt mai proeminente și au propriul lor loc dedicat în acest ansamblu.

Culoarea în două tonuri atrage acea esență de stil de care aminteam și elementele de policarbonat reușesc să mențină aspectul practic și trainic pentru acest exemplar Toyota.

Toyota Rav4 Adventure vine cu motorizarea hibrid de 2,5 litri. Tracțiunea integrală este garantată prin adăugarea unui motor electric pe puntea față. Modelul produce 220 de CP și se bucură de transmisia CVT.

Disponibilitatea în România n-a fost confirmată încă.

Related posts

Concurs de design Pininfarina

Gabi Gogiu

AUTOBEST și VINFAST – parteneriat strategic pentru un viitor fără de emisii

Filip Sîrbu

Polestar 4 va debuta la Shanghai pe 18 aprilie din postura de cel mai rapid model al suedezilor

Mihai Morcovescu

Leave a Comment