4×4
Image default
Crossover Stiri

Skoda Kodiaq primește un facelift și o versiune nouă vRS

Noul crossover SUV Skoda Kodiaq vine cu un design mai agresiv și robust, grație acestui nou facelift. Mai mult, beneficiază și de o versiune nouă vRS.

Cel mai mare SUV din portofoliul Skoda rămâne tot un crossover de dimensiuni ambițioase și acum – după patru ani de la apariție – va arăta mai bine grație unui facelift care îi îmbunătățește caracteristicile principale de design.

Grila noului Kodiaq este acum mai pronunțată și o idee mai înaltă, iar farurile sunt mai subțiri. Vestea cea bună e că modelul poate fi de acum echipat opțional cu funcția Matrix care se folosește de un computer pentru a controla faza lungă în mod automat. Avem și o bară față nouă care se extinde discret în lateral.

Și stopurile LED au fost modificate pentru a arăta mai interesant, iar pe versiunile de echipare superioară va fi standard semnalizarea dinamică. Au fost, totodată, introduse și noi variante de jante care au mărimi cuprinse între 17” și 20”.

În interior liniile de echipare sunt mai bine diferențiate pe Kodiaq cu facelift prin oferirea unui tip de volan nou și a unor identări care conferă interiorului un look pe măsura prețului.

Clienții Skoda vor putea alege de acum funcții precum scaune ventilate și cu masaj pentru pasagerii din față.

Motorizările nu s-au schimbat, dar Kodiaq vRS vine cu o propunere atractivă pentru cei care vor un crossover SUV mai dinamic din Cehia.

Related posts

OFICIAL: BMW a prezentat noua generație X2, care vine în premieră cu versiune electrică de 313 CP

Mihai Morcovescu

Competiţia „Cel mai 4×4” din România și-a desemnat câștigătorii ediției cu numărul 23

GMC Canyon AT4 OverlandX – când vrei să arăți ce poți

Florin Amariei

Leave a Comment