4×4
Image default
Crossover Stiri

Skoda Kodiaq primește un facelift și o versiune nouă vRS

Noul crossover SUV Skoda Kodiaq vine cu un design mai agresiv și robust, grație acestui nou facelift. Mai mult, beneficiază și de o versiune nouă vRS.

Cel mai mare SUV din portofoliul Skoda rămâne tot un crossover de dimensiuni ambițioase și acum – după patru ani de la apariție – va arăta mai bine grație unui facelift care îi îmbunătățește caracteristicile principale de design.

Grila noului Kodiaq este acum mai pronunțată și o idee mai înaltă, iar farurile sunt mai subțiri. Vestea cea bună e că modelul poate fi de acum echipat opțional cu funcția Matrix care se folosește de un computer pentru a controla faza lungă în mod automat. Avem și o bară față nouă care se extinde discret în lateral.

Și stopurile LED au fost modificate pentru a arăta mai interesant, iar pe versiunile de echipare superioară va fi standard semnalizarea dinamică. Au fost, totodată, introduse și noi variante de jante care au mărimi cuprinse între 17” și 20”.

În interior liniile de echipare sunt mai bine diferențiate pe Kodiaq cu facelift prin oferirea unui tip de volan nou și a unor identări care conferă interiorului un look pe măsura prețului.

Clienții Skoda vor putea alege de acum funcții precum scaune ventilate și cu masaj pentru pasagerii din față.

Motorizările nu s-au schimbat, dar Kodiaq vRS vine cu o propunere atractivă pentru cei care vor un crossover SUV mai dinamic din Cehia.

Related posts

România este la coada clasamentului în ceea ce privește interesul pentru EV-uri

Filip Sîrbu

Cursa hashtag-urilor pe Instagram

Andrada Arsenie

General Motors va lansa Hummer

Gabi Gogiu

Leave a Comment