4×4
Image default
Green Stiri

Skoda Enyaq iV primește tratamentul coupe

Skoda Enyaq Coupe iV va fi în curând introdus oficial. SUV-ul complet electric din Cehia se bucură acum de o siluetă mai atractivă!

Skoda Enyaq Coupe iV se va alătura modelelor deja existente din gama constructorului auto. Acesta va avea aceleași sisteme de propulsie și baterii, varianta vRS fiind planificată pentru sfârșit de 2022.

Skoda Enyaq Coupe iV va avea un acoperiș panoramic fix și nu vine cu o planșă care să acopere plafonul transparent. Va folosi o tehnologie care nu va permite intrarea razelor UV în habitaclu, însă acest lucru rămâne să-l testăm. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, întrucât mașina va fi prezentată în decembrie și primele livrări vor fi făcute la început de iunie 2022.

Portbagajul pierde 15 litri din cei 585 pe care îi găsim în Enyaq non-Coupe, dar se păstrează acel loc adânc de sub podeaua falsă în care pot fi puse cablurile și alte accesorii utile.

Skoda Enyaq Coupe iV va avea și noul software dezvoltat in-house ME3 care va permite încărcarea mai rapidă a mașinii. Ne așteptăm, așadar, ca limita curentă de 125 kW să fie depășită. Totodată, grație aerodinamicii îmbunătățite, acest BEV ar urma să parcurgă cu 10-15 km mai mult decât varianta non-Coupe.

Rămâne de văzut cum va fi primită această mașină din publicul din România.

Related posts

Land Rover începe testele cu Defender pe hidrogen

Florin Amariei

Hyundai a prezentat noua generație Santa Fe, care primește un design complet revizuit

Mihai Morcovescu

Noul Porsche Macan electric va debuta oficial pe 25 ianuarie

Mihai Morcovescu

Leave a Comment