4×4
Image default
Crossover

Opel Crossland debutează cu un aspect actualizat și cu o tehnologie nouă

Noul model Opel Crossland are parte de schimbări importante. Acesta renunță la X-ul din numele său și vine cu un aspect actualizat și cu o tehnologie nouă.

Marca germană Opel și-a reîmprospătat activ gama de modele. Primul care a sosit a fost noul Corsa, urmat de un Mokka complet nou. Ultimul vehicul prezentat de Opel este Crossland. Acesta renunță la X-ul din numele său și se bucură de schimbări importante.

Crossover devine primul model al mărcii Opel care adoptă noul limbaj de design inițiat de Mokka. Asemănările vizuale dintre cele două sunt vizibile în special în partea din față, unde Crossland are așa-numitul Opel Vizor, un singur panou care integrează grila radiatorului și farurile. Noile plăcuțe de protecție față și spate, lămpile de ceață cu LED-uri și noile opțiuni de roți completează modificările design-ului exterior.

Noul Crossland are scaune ergonomice certificate AGR. Indiferent de opțiuni, în spate sunt montate scaune culisante și înclinate individual, care măresc volumul portbagajului de la 410 la 520 litri. Dacă scaunele sunt rabatate complet, în spatele șoferului va fi un spațiu suplimentar de până la 1.255 litri.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://autopro.ro/stiri-2/opel-crossland-debuteaza-cu-un-aspect-actualizat-si-cu-o-tehnologie-noua/

Related posts

Viitorul Ford Puma electric va avea un motor de 136 CP și 290 Nm. Modelul va debuta în 2024

Mihai Morcovescu

Nemții de la Smart s-au aliat cu chinezii de la Geely și vor face SUV-uri!

Florin Amariei

SEMA Show 2023: Hyundai prezintă noul concept Kona Jayde

Mihai Morcovescu

Leave a Comment