4×4
Image default
Stiri

Michelle Jou se alătură Castrol în calitate de CEO, după pensionarea lui Mandhir Singh

bp a anunțat că Mandhir Singh, director executiv Castrol, se va pensiona la finalul lunii septembrie 2022.

După o carieră de 32 de ani în cadrul bp și peste 20 de ani la Castrol, Mandhir lasă o moștenire semnificativă, precum și o platformă puternică pentru dezvoltarea viitoare a Castrol.

Mandhir va preda ștafeta dnei Michelle Jou, care aduce o vastă expertiză comercială strategică, cu peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, lanțuri de aprovizionare și management executiv în industria chimică. Michelle se va alătura pe 11 aprilie 2022.

Cea mai recentă funcție deținută de Michelle a fost cea de președinte global al diviziei Policarbonați din cadrul Covestro, una dintre cele mai importante fabrici de polimeri din lume, care deservește industria mobilității, electronică și electrică. Sub conducerea dnei Michelle, divizia a devenit lider global și un partener de încredere al multor producători OEM la nivel mondial.

Emma Delaney, EVP Customers & Products, bp a declarat: „Sub conducerea lui Mandhir, Castrol a stabilit o strategie clară de dezvoltare și sustenabilitate care va permite afacerii să joace un rol cheie în tranziția bp către o companie integrată din sectorul energetic. Mă bucur foarte mult că Michelle se alătură bp și va construi pe platforma puternică, deja stabilită, pentru a stimula dezvoltarea Castrol în continuare.” Michelle aduce o experiență vastă în implementarea strategiei, centrarea pe client și lanțul de aprovizionare.

Michelle Jou a comentat: „Mă pasionează sustenabilitatea. La Covestro, am stabilit prima colaborare în buclă închisă cu parteneri din China și am introdus pe piața germană primii policarbonați neutri din punct de vedere al amprentei de carbon din industrie. Aștept cu nerăbdare să-mi aduc contribuția la promovarea agendei de sustenabilitate a Castrol prin strategia noastră PATH360 și la satisfacerea nevoilor în continuă evoluție ale clienților noștri.”

Castrol este parte a afacerii Convenience & Mobility a bp, unul dintre cei trei piloni strategici ai bp pentru tranziția către o companie integrată din sectorul energetic.

Despre Castrol
Castrol, unul dintre cei mai importanți producători de lubrifianți din lume, se mândrește cu o moștenire frumoasă în ceea ce privește inovațiile și pionieratul. Pasiunea noastră pentru performanță, combinată cu o filozofie de muncă în parteneriat, a permis companiei Castrol să creeze lubrifianți și unsori care au fost folosite pentru multe premiere tehnologice rutiere, aeriene, maritime și spațiale, de peste 100 de ani.

Astăzi, Castrol contribuie la stimularea durabilității cu noua noastră strategie care stabilește obiectivele pentru 2030 care vizează reducerea deșeurilor, a emisiilor de carbon și îmbunătățirea vieții. Consultați www.castrol.com/info/castrolpath360 pentru mai multe informații.

Castrol face parte din BP Group și servește clienți și consumatori din sectoarele auto, maritim, industrial și energetic. Produsele noastre de marcă sunt recunoscute la nivel global pentru inovație și performanță superioară, datorită angajamentului nostru privind calitatea premium și tehnologia de vârf.

Castrol își propune să-și dezvolte activitatea prin extinderea pe piețele în creștere, extinderea ofertelor de servicii și întreținere de marcă Castrol la nivel global și prin asigurarea pe piață de oferte de top în materie de lichide pentru autovehicule electrice. Doi din trei dintre cei mai mari producători auto din lume folosesc lichide Castrol ON pentru autovehicule electrice*.

Related posts

Fiat prezintă noul 600 Hybrid: emisii de CO2 mai mici cu 15%

Mihai Morcovescu

Competiţia „Cel mai 4×4” din România și-a desemnat câștigătorii ediției cu numărul 23

CEO-ul Suzuki părăsește compania la 91 de ani

Florin Amariei

Leave a Comment