4×4
Image default
Green

Hummer EV s-a vândut în 10 minute

În ciuda prețului său care depășește 100.000 de dolari, producția pe un an a noului Hummer EV s-a vândut în 10 minute, exact în momentul în care producătorul auto se pregătește să înceapă testarea de iarnă a acestuia.

Deși intreaga producție pe un an a noului model Hummer EV a fost vândutâ în numai 10 minute, vicepreședintele GMC Duncan Aldred a refuzat să spună câte exemplare Ediția 1 au fost comandate, dar a confirmat faptul că „este un vehicul foarte căutat. Clienții doresc vehiculul cât mai curând posibil. Dintre persoanele care au rezervat un alt vehicul Hummer EV, aproximativ jumătate dintre ei au spus că dacă un model Ediția 1 devine disponibil, le-ar plăcea acel vehicul “.

Hummer EV se află acum în zonele de probă ale GM din Milford, Michigan, pentru a efectua testele de rezistență pe timpul iernii. GMC a declarat că va documenta testarea și va partaja actualizările în următoarele săptămâni și luni.

Compania a lansat Hummer EV în luna octombrie, iar Aldred a spus că a fost cea mai vizionată dezvăluire realizată vreodată, cu 370 de milioane de vizionări, dublu față de ceea ce GMC a înregistrat din anunțurile Super Bowl. Lansarea pickup-ului electric a depășit prezentările modelelor Tesla Cybertruck, Ford Bronco, a pickup-ului F-150 și Mach-E.

“În ceea ce privește impresiile și punctele de vedere, dar și ceea ce am adus pe site-ul nostru web, rezultatele au fost excepționale”, a spus Aldred.

Dealerii primesc comenzi

GM a dezvoltat pick-up-ul electric GMC Hummer 2022 într-un ritm amețitor, condus de ingineri care au creat Corvette 2020. Viteza de dezvoltare a lui Hummer a fost activată de testarea virtuală extinsă, care va fi un semn distinctiv al programelor GM în viitor.

Ediția 1, care va fi lansată la sfârșitul anului viitor, are un preț de pornire de 112.595 de dolari. Acesta va fi construit la fabrica GM ZERO din Detroit și Hamtramck, care este reorganizată pentru a asambla o serie de vehicule complet electrice.

Pickup-ul poate ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3 secunde și are o tehnologie nouă, cum ar fi “crab walk”, ce permite mișcarea diagonală a vehiculului pe teren accidentat, precum și cel mai rapid sistem de încărcare de pe piață, care dispune de o tehnologie unică, prima din industrie, ce comută mecanic bateriile de la paralel la modul de serie în timpul încărcării.

După Ediția 1, GM va lansa în toamna anului 2022,  modelul 3X, care va avea  prețul de 99.995 de dolari. Modelul 2X, care va avea prețul de 89.995 de dolari va fi pus în vânzare în primăvara anului 2023, iar modelul EV2, care va costa 79.995 de dolari, va ajunge pe piață în primăvara anului 2024.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://autopro.ro/stiri-2/hummer-ev-s-a-vandut-in-10-minute/

Related posts

APIA: Creșterea vânzărilor de mașini electrice și plug-in hybrid reduce interesul pentru diesel în 2023

Mihai Morcovescu

Uber vinde divizia de taxiuri zburătoare

Andrada Arsenie

Tesla Cybertruck ar putea să ofere o autonomie de 560 de kilometri

Mihai Morcovescu

Leave a Comment