4×4
Image default
Analiza Stiri

Finalistele Mașina Anului 2020 în România

Juriul competiției Mașina Anului 2021 în România a desemnat cele șapte finaliste, care își vor disputa trofeul în data de 9 decembrie. Cea de-a 22-a ediție va reuni un juriu format din jurnaliști auto, piloți de raliu, personalități din mediul online și pasionați din domeniu.

Modelele ajunse în finală sunt Dacia Logan/Sandero, Hyundai i20, Peugeot 2008, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris și Volkswagen ID.3. Testele finale se vor desfășura, ca și în cazul ultimelor ediții, la Academia Titi Aur și vor include probe pe circuit, cât și de rulare pe drumurile publice.

Evenimentul, organizat de Asociația Presei Auto din România, reunește un juriu cu o componență îmbunătățită comparativ cu edițiile anterioare. Astfel, alături de jurnaliști profesioniști, se vor afla piloți de raliuri, personalități din mediul online, din radio și televiziune dar și personaltități independente pasionate de domeniul auto. O premieră o reprezintă și participarea în juriu a unor cunoscuți editori de presă auto on-line din țară.

Astfel, în juriu se regăsesc Bogdan Nicolae Badea, Președintele Hidroelectrica și pasionat de off-road, Radu Tudoroiu, bine cunoscut în mediul on-line pentru expedițiile sale la volan în Africa, Rusia și Asia, Dorin Chioțea, jurnalist cu peste 25 de ani de experiență, prezentatorul matinalului de la TVR1 și Radu Constantinescu, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, realizator al emisiunilor Drum cu prioritate și Piese și mașini de la Europa FM.

De asemenea, sunt prezenți Titi Aur, multiplu campion național de raliuri, un mare promotor a codusului defensiv, George Grigorescu, Maestru al Sportului în automobilism și fost președinte APIA, Karoly Borbely pilot de raliuri. Pentru prima dată, participă la jurizare Carmen Poenaru, fostă campioană națională la raliuri în echipaj cu Bogdan Marișca, un alt multiplu campion de raliuri. Tot în premieră, este prezentă și Renata Stepanov, un produs autentic al presei auto românești care astăzi desfășoară numeroase activități legate de universal auto.

4×4 Crossover Lifestyle Magazine, alături de AUTOpro, va fi prezentă la finala din 9 decembrie și va transmite live, pe facebook, informații la cald și materiale video de la testele realizate de membrii juriului. Așadar, fiți alături de noi pentru a afla primii ce automobil va fi încoronat cu titlul Mașina Anului 2020 în România.

Related posts

Mitsubishi ar putea relansa legendarul Pajero în 2027 ca un SUV de lux PHEV

Mihai Morcovescu

Genesis a prezentat noul GV80 facelift. SUV-ul coreean este disponibil acum și într-o versiune Coupe

Mihai Morcovescu

Kia, soluții de mobilitate pentru armată la IDEX 2021

Florin Amariei

Leave a Comment