4×4
Image default
Crossover Green

Fiat Panda aniversează 4 decenii de versatilitate

Fiat celebrează toate „soluțiile inteligente” care au făcut modelul Panda unic, versatil și funcțional în primii 40 de ani. Aceasta este magia lui Panda: o mașină contemporană, care poate ține pasul cu vremurile, de la generație la generație. O mașină care a oferit libertate de mișcare întregii familii și care nu și-a pierdut niciodată dorința de a surprinde.

De-a lungul anilor, Fiat Panda și-a câștigat reputația de mașină ideală pentru orice ocazie, pe baza naturii sale versatile și extrem de funcționale, făcându-l potrivit pentru cea mai largă gamă de utilizări și cele mai variate aventuri. Clienții care timp de 40 de ani au continuat să aleagă Panda pentru compacitate, caracter, accesibilitate, accesibilitate și distracție, sunt conștienți de acest lucru. O multitudine de avantaje, toate înfășurate într-o cutie mică, unghiulară.

Mai mult decât atât, Panda a fost prima mașină de oraș cu un sistem de frânare de urgență, primul vehicul cu un suport pentru smartphone „Cradle”, cu navigație „Waze” încorporată în aplicația Panda Uconnect, pentru a face mașina și mai orientată către rețelele sociale și multimedia. De asemenea, este prima mașină de oraș mică care a devenit un hotspot pentru dispozitive mobile, utilizând Wi-Fi încorporat Wind, pentru a garanta conectivitatea tuturor pasagerilor.


Cea mai recentă caracteristică este pachetul D-Fence by Mopar, lansat în luna mai, care constă dintr-un filtru performant din habitaclu, un purificator de aer și o lampă UV, pentru igienizarea interiorului mașinii și eliminarea a până la 99% din bacterii.

Versiunea Panda Easy Hybrid este cel mai accesibil hibrid de pe piață. Noul model oferă toate avantajele unui sistem de propulsie hibrid eficient, compact, ușor și accesibil. Pe scurt, este cea mai bună soluție de mașină de oraș și este perfect în concordanță cu abordarea adoptată de Fiat, un pionier din ce în ce mai durabil al tehnologiei și un inovator în mobilitate în ultimii 120 de ani.

Related posts

Rivian, un alt rival al Tesla, vrea să intre la bursă

Florin Amariei

Citroen introduce în gama C5 Aircross o nouă motorizare hibrid de 136 CP

Mihai Morcovescu

Volvo lansează SUV-ul complet electric C40. Din 2030 va vinde doar BEV-uri

Florin Amariei

Leave a Comment