4×4
Image default
Cult 4x4

Singurele speranțe: China și electrificarea mașinilor

După un 2020 plin de surprize neplăcute și evenimente neprevăzute, China și electrificarea mașinilor europene rămân singurele speranțe în 2021 pentru constructorii auto.

Vânzările de mașini de lux din China și electrificarea modelelor europene reprezintă principalele vești bune de care constructorii auto se agață în 2021. Luminița de la capătul tunelului este, așadar, un în care industria primește o nouă gură de aer.

Piața auto din China și-a revenit, chiar dacă diferite tulpini de coronavirus încă fac probleme în anumite regiuni ale țării comuniste. Cererea pentru mașinile de lux e în creștere, iar aprecierea chinezilor pentru atenția la detalii a europenilor e din ce în ce mai intensă. Se cumpără mașini, iar asta e de bine!

Volkswagen, cel mai mare producător auto din lume, a raportat o scădere a vânzărilor pentru marca sa de bază VW cu puțin peste 15% față de 2019.

În timp ce vânzările mărcii VW au scăzut cu aproape 10% în China, marca de lux a Volkswagen, Audi, a înregistrat cel mai bun trimestru al patrulea, iar vânzările pe tot anul în China au crescut cu 5,4%.

Marca VW a văzut, de asemenea, că vânzările globale de mașini complet electrice au crescut cu…

Vezi știrea completă pe AutoPro!

Related posts

Formula Off Road – exclusiv pentru provocari 4×4

Florin Amariei

Gaussin, la Dakar cu primul camion pe hidrogen in 2022

Florin Amariei

Dakar incepe tranzitia catre e-Dakar in 2021

Florin Amariei

Leave a Comment