4×4
Image default
Stiri

Mercedes-Benz x Airstream – colaborarea care ne aduce o autorulotă de lux

Denumit Airstream Atlas 2021, această autorulotă de lux este un Mercedes-Benz Sprinter care a primit un nesperat facelift. Automobilul include un duș exterior și chiar un televizor cu mecanism de ridicare automat.

Una dintre caracteristicile esențiale este un perete glisant care extinde spațiul interior și, de asemenea, două scaune de căpitan în față care se rotesc pentru a crea o canapea cu trei locuri dintr-o piele rezistentă la abuz continuu. Pe scurt, va face față tuturor provocărilor.

Canapeaua este și locul din spatele căreia poate fi activat mecanismul care ridică un TV UHD la un nivel optim pentru vizualizare prin simpla apăsarea a unui buton.

Autorulota include și o bucătărioară mică (cunoscută drept și chicinetă) în care regăsim o plită, un cuptor cu microunde și un frigider de mici dimensiuni.

Mai mult, Airstream și Mercedes-Benz au făcut o treabă superbă cu baia, permițându-i să se întindă pe toată lățimea camionetei. Este dotată cu cabină de duș, toaletă din porțelan și un dulap de depozitare căptușit cu cedru.

Autorulota vine cu un generator diesel care este alimentat și de panouri solare. Automobilul are și trei rezervoare de apă pentru a permite efectuarea tuturor activităților necesare.

Prețul pentru Mercedes-Benz x Airstream Atlas 2021 pleacă de la 199.000 de euro fără taxe.

Related posts

Audi a introdus o serie de actualizări pe modelul electric Q4 e-tron

Mihai Morcovescu

Fiat a prezentat noul crossover electric 600e: 156 CP și 400 km autonomie

Mihai Morcovescu

Tesla a produs primul exemplar de serie al camionetei electrice Cybertruck

Mihai Morcovescu

Leave a Comment