4×4
Image default
Stiri

ACORD. Daimler va plăti redevențe către Nokia

Daimler, compania care deține Mercedes-Benz, va plăti redevențe către Nokia pentru anumite brevete pe care deja le utilizează în procesul de construcție a unităților sale.

După mai multe procese care n-au ajuns la o soluție în instanță, Daimler și Nokia au ajuns la un acord prin intermediul căruia redevențele pentru folosirea brevetelor vor fi achitate de compania care deține Mercedes-Benz.

În ultimii ani, Nokia și Daimler s-au dat în judecată unul pe celălalt pe tema redevențelor pentru brevete. Compania finlandeză susținea că nemții trebuie să le achite drepturile pentru invențiile înregistrate, dar Daimler încerca să argumenteze că furnizorii săi ar trebui să achite aceste taxe.

Companiile tech urmăresc adesea ca mărcile auto să plătească pentru că folosesc diverse tehnologii în sistemele lor de navigație, serviciile de comunicare și tehnologiile de condus autonom.

Acordul anunțat de ambele companii marchează o altă nouă victorie pentru Nokia, după ce tot în acest an a reușit să obțină o altă înțelegere cu Lenovo și Samsung. Aceste contracte sunt importante pentru Nokia, întrucât compania…

Vezi știrea completă pe AUTOpro.ro!

Related posts

VW încă nu a decis locația viitoarei sale fabrici de baterii

Florin Amariei

Interesul românilor pentru mașini noi, în scădere din cauza pandemiei

Florin Amariei

ACEA: piața auto europeană a crescut cu aproape 14% în 2023. Dacia a stabilit noi recorduri

Mihai Morcovescu

Leave a Comment