4×4
Image default
Stiri

ACORD. Daimler va plăti redevențe către Nokia

Daimler, compania care deține Mercedes-Benz, va plăti redevențe către Nokia pentru anumite brevete pe care deja le utilizează în procesul de construcție a unităților sale.

După mai multe procese care n-au ajuns la o soluție în instanță, Daimler și Nokia au ajuns la un acord prin intermediul căruia redevențele pentru folosirea brevetelor vor fi achitate de compania care deține Mercedes-Benz.

În ultimii ani, Nokia și Daimler s-au dat în judecată unul pe celălalt pe tema redevențelor pentru brevete. Compania finlandeză susținea că nemții trebuie să le achite drepturile pentru invențiile înregistrate, dar Daimler încerca să argumenteze că furnizorii săi ar trebui să achite aceste taxe.

Companiile tech urmăresc adesea ca mărcile auto să plătească pentru că folosesc diverse tehnologii în sistemele lor de navigație, serviciile de comunicare și tehnologiile de condus autonom.

Acordul anunțat de ambele companii marchează o altă nouă victorie pentru Nokia, după ce tot în acest an a reușit să obțină o altă înțelegere cu Lenovo și Samsung. Aceste contracte sunt importante pentru Nokia, întrucât compania…

Vezi știrea completă pe AUTOpro.ro!

Related posts

Modelele A6, A7 și Q5 ale Audi primesc baterii mai mari

Florin Amariei

Citroen Basalt Vision, conceptul care anunță un SUV coupe, care va debuta mai târziu în 2024

Mihai Morcovescu

Opel va lansa în 2024 versiuni electrice pentru modelele Crossland și Grandland

Mihai Morcovescu

Leave a Comment