4×4
Image default
Off-roader Stiri

Ford Ranger Raptor primește o ediție specială

Ford Ranger Raptor Special Edition va fi construit în ediție limitată și se va adresa publicului european în căutare de pick-up-uri.

Modelul în ediţie limitată se numără printre eroii „The Good, the Bad and the Bad-RSE”, un nou film de acţiune inspirat din genul Spaghetti Western, lansat astăzi de Ford. Filmul prezintă noul stil sportiv al modelului Ranger Raptor Special Edition, precum şi capacitatea acestuia de a rula în regim mare de viteză în condiţii off-road corespunzătoare, alături de celelalte modele distinctive Ranger, inclusiv noile variante Wolftrak şi Stormtrak, dar şi Ranger MS-RT.

Dezvoltat de către Ford Performance ca cel mai avansat model Ranger, acest nou Raptor este prevăzut cu un şasiu ranforsat, suspensii şi anvelope personalizate şi o motorizare diesel EcoBlue pentru a susţine stilurile de viaţă pline de adrenalină ale celor pasionaţi de off-road.

„Noul Ranger Raptor Special Edition adaugă un stil şi mai dramatic modelului nostru, cu elemente exterioare unice şi îmbunătăţiri ale cabinei, care fac ca pick-up-ul nostru performant în off-road să iasă şi mai mult în evidenţă.”, a spus Stefan Muenzinger, directorul Ford Performance, Ford Europa.

Ranger Raptor Special Edition va ajunge la distribuitorii Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an.

Related posts

NIO prezintă noul SUV electric de dimensiuni medii EL6

Mihai Morcovescu

SUV-urile au reprezentat, în premieră, peste 50% din vânzările de mașini noi în Europa

Mihai Morcovescu

BYD Shark este primul pick-up electrificat din istoria mărcii chineze (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment