4×4
Image default
Stiri

Volkswagen are probleme la începutul noului an

După ce în 2020, profitul producătorului auto aproape s-a înjumătățit din cauza impactului pandemiei, Volkswagen se confruntă cu o amendă de peste 100 de milioane de euro pentru că nu a respectat cerințele UE privind emisiile de dioxid de carbon (CO2) pentru flota sa de autoturisme din 2020.

Deși industria auto a suferit pierderi masive din cauza pandemiei, se pare că Volkswagen se bucură de o revenire a vânzărilor de mașini premium în China în cel de-al patrulea trimestru. Acest lucru a făcut ca pierderile companiei să fie mai mici decât cele estimate pentru anul 2020.

Cu toate acestea, Volkswagen are și vesti proaste. Producătorul auto a declarat că a ratat obiectivele UE privind emisiile de dioxid de carbon (CO2) de la flota sa de autoturisme de anul trecut și se confruntă cu o amendă de peste 100 de milioane de euro.

Grupul a spus că a făcut deja economii pentru amenzi pentru a evita afectarea câștigurilor sale din cel de- al patrulea trimestru. De asemenea, compania a declarat că mărcile sale de bază Volkswagen și Audi au îndeplinit cu mult peste obiectivele flotei de CO2 datorită lansării modelelor electrice. În plus, Cupra și Skoda vor prezenta, de asemenea, noi modele electrice.

Related posts

SUV-ul electric Fisker Ocean oferă cea mai mare autonomie din Europa: 707 kilometri

Mihai Morcovescu

Mazda a amânat lansarea noului SUV CX-70 pentru 2024

Mihai Morcovescu

Viitorul Fiat Panda electric ar putea costa mai puțin de 25.000 de euro

Mihai Morcovescu

Leave a Comment