4×4
Image default
SUV

Nissan Pathfinder – o renaștere robustă, dar modernă

Nissan Pathfinder 2022 a fost refăcut în totalitate. Fiecare centimetru al vehiculului a fost proiectat special pentru a transmite un sentiment de putere, având partea frontală robustă, aripi evazate și o consola frontală mai scurtă, comparativ cu designul anterior.

Caracteristicile distinctive ale Nissan sunt integrate în noul design Pathfinder, cum ar fi grila V-motion sau farurile în formă de C, care permit utilizarea vopselei în două tonuri – o premieră pentru Pathfinder.

În total sunt oferite 14 combinații de culori, inclusiv cinci noi finisări în două tonuri, proiectate cu atenție pentru a se integra în designul general.

Fiecare Pathfinder din 2022 are un V6 cu injecție directă de benzină de 3,5 litri, care asigură o putere de 284 de CP și un cuplu de 351 Nm. Motorul este asociat cu o cutie automată cu nouă trepte.

Noul Nissan Pathfinder 2022 este disponibil cu transmisie 2WD și 4WD și cu patru niveluri de echipare – S, SV, SL și Platinum. Momentan sunt disponibile doar două pachete – SV Premium și SL Premium.

Din păcate în aceste fotografii admirați modelul destinat pieței americane, deoarece Pathfinder a dispărut din oferta europeană a Nissan.

Related posts

Suzuki Jimny a primit o ediție specială de adio în Germania

Mihai Morcovescu

Chinezii de la BYD vor lansa un nou SUV cu 680 CP și autonomie de 1.200 de kilometri

Mihai Morcovescu

OFICIAL: A doua generație Skoda Kodiaq. Noul SUV oferă până la 203 CP și o autonomie electrică de 100 km

Mihai Morcovescu

Leave a Comment