4×4
Image default
SUV

Nissan Pathfinder – o renaștere robustă, dar modernă

Nissan Pathfinder 2022 a fost refăcut în totalitate. Fiecare centimetru al vehiculului a fost proiectat special pentru a transmite un sentiment de putere, având partea frontală robustă, aripi evazate și o consola frontală mai scurtă, comparativ cu designul anterior.

Caracteristicile distinctive ale Nissan sunt integrate în noul design Pathfinder, cum ar fi grila V-motion sau farurile în formă de C, care permit utilizarea vopselei în două tonuri – o premieră pentru Pathfinder.

În total sunt oferite 14 combinații de culori, inclusiv cinci noi finisări în două tonuri, proiectate cu atenție pentru a se integra în designul general.

Fiecare Pathfinder din 2022 are un V6 cu injecție directă de benzină de 3,5 litri, care asigură o putere de 284 de CP și un cuplu de 351 Nm. Motorul este asociat cu o cutie automată cu nouă trepte.

Noul Nissan Pathfinder 2022 este disponibil cu transmisie 2WD și 4WD și cu patru niveluri de echipare – S, SV, SL și Platinum. Momentan sunt disponibile doar două pachete – SV Premium și SL Premium.

Din păcate în aceste fotografii admirați modelul destinat pieței americane, deoarece Pathfinder a dispărut din oferta europeană a Nissan.

Related posts

Nissan pregătește versiuni electrice pentru Juke, Qashqai și X-Trail. Debutul este planificat pentru 2025

Mihai Morcovescu

Americanii de la Jeep au prezentat la New York noul Wrangler facelift. În Europa va sosi pe final de 2023

Mihai Morcovescu

Noul Xpeng G6 este un SUV coupe electric de clasă medie inspirat din cărțile de science-fiction (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment